Holistic Aura - terapii complementare Afisari: 3613
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Medicina naturista Vizitatori: 1484
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Postavarul, Nr,4 ,sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724548559; 0728151623; 0721526193
-------------------------
Web: Internet
  email: schinzelmariana@yahoo.com; paraschiv.ionut@ymail.com; schinzelmariana@yahoo.com; paraschiv.ionut@ymail.com
  site: www.holistic-aura.ro


 
Aura - Fotoaura  
Detalii  video  

Aura este un spatiu de energie care inconjoara toate obiectele.

Dat fiind faptul ca in atomii organismelor vii vibratia este mai mare, spatiul de energie a copacilor, plantelor, animalelor si al omului, este mai usor de perceput.

 

Aura omului sanatos este in forma ovala si este in intindere de circa 2,5-3 metri. Aura la terapeuti si maestri poate fi mai mare. In vremurile de demult oamenii au vazut aura si au infatisat-o ca o glorie aurie pe unele persoane spiritual mai dezvoltate cum ar fi Iisus sau Buddha. Din culoarea, marimea si forma aurei putem deduce starea generala a omului. Stresul si incordarea sentimentala micsoreaza intinderea aurei si ne predispun la boli.

 

Culorile si intensitatea lor se schimba continu in functie de ce se petrece in viata. Contactul cu natura curata si echilibreaza aura, dar si prin cristalele ce emana energie, pe care organismul uman o percepe usor. Si aura animalelor are influenta pozitiva asupra noastra.Sistemul de diagnosticare a aurei umane este un sistem modern, bazat pe principiul efectului Kirlian. Reprezinta un mod de verificare al nivelului energetic si al evolutiei pe calea spirituala.Fotografia Kirliana a fost descoperita accidental de Senyon D. Kirlian. Tehnicianul rus repara un echipament intr-un spital cand a descoperit ceva anormal ( nefiresc ).

 

Mai tarziu cand a descoperit ca prin intermediul interactiilor dintre curentii electrici si placile fotografice se gaseau urme ( imprimari) ale organismelor vii s-au developat pe film.Kirlian si sotia sa au developat procesul in 1939. In 1940 rusul a inceput sa faca cercetari serioase si din 1970 cercetarile privind fotografia Kirkiana au inceput sa se faca in Statele Unite.

 

Esenta efectului Kirlian este foarte bine cunoscut, faptul ca nu un camp electric de intensitate mare forteaza subiectii plasati intr-o zona cu activitate puternica sa straluceasca. Stralucirea este cauzata de reactia plasmei din organismul investigat, iar pentru obiectele biologice acesta este o reactie a bioplasmei pentru influenta unui camp ce are intensitatea foarte mare.Aparatul de masurat aura determina frecventa electromagnetica in domeniul MHz a campurilor fizic si astral, frecventa care este prelucrata cu ajutorul unui soft, rezultand armonici colorate. Se vizualizeaza in mod direct (spre deosebire de alte instrumente de detectat aura care masoara indirect prin intermediul impedantei cutanate), iar rezultatele se imprima pentru indosariere ulterioara.Totodata softul indica si proiectia campurilor masurate la nivelul structurilor cerebrale si masoara direct si chakrele.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video