Hitachi Romania - Electronice si IT Afisari: 2132
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Marci (branduri) electronice; reprezentante Vizitatori: 917
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Floreasca, Nr.169A (Intrarea A, etajul 4) Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0318602226
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.hitachi.eu/ro-ro

 
IT ÅŸi telecomunicatii  
Detalii  video

Hitachi oferă servicii IT care satisfac diferitele necesităţi ale clienÅ£ilor pe întreaga durată de viaţă a sistemelor, de la consultanţă la integrarea sistemului, operare, întreÅ£inere ÅŸi suport. Aceste soluÅ£ii ÅŸi produse îmbină vasta experienţă Hitachi într-o gamă de diferite domenii de activitate, printre care servicii financiare care beneficiază de o tehnologie avansată a informaÅ£iei.

 

Autentificare Finger Vein

O adevărată inovaÅ£ie în lupta împotriva fraudei, tehnologia Hitachi VeinID este mult mai eficientă decât parolele, PIN-urile sau întrebările de securitate. Fără a fi nevoie de contact fizic, sistemul poate verifica instantaneu modelul unic al venelor din degetul unei persoane pentru a se asigura că este exact persoana care pretinde că este.

 

Analiză de date

Pentaho este o companie prestigioasă din domeniul integrării datelor ?i al analizei proceselor de lucru, cu o platformă open source de clasă enterprise pentru diverse implementări Big Data ?i IoT.

 

Sisteme de stocare de date (NAS)

Hitachi Vantara oferă cele mai avansate soluÅ£ii de stocare de date (NAS) ÅŸi (SAN), axate pe performanţă ÅŸi uÅŸurinÅ£a în utilizare.

 

Soluţii de stocare a datelor

Hitachi Vantara păstrează informaÅ£iile dvs. vitale în siguranţă ÅŸi uÅŸor de administrat. Pentru a răspunde nevoilor clienÅ£ilor noÅŸtri, am dezvoltat o gamă cuprinzătoare de componente hardware, software ÅŸi servicii.

 

Servere

Blade este formatul de server cu cea mai rapidă creÅŸtere de pe piaţă, ce vă oferă o economie substanÅ£iala de spaÅ£iu, putere ÅŸi greutate comparativ cu serverele  clasice, montate în rack-uri. Întotdeauna fiabile, sunt simplu de instalat, folosit ÅŸi administrat.

 

 

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video