Georgeta Sultan - Instructor THetaHealing Afisari: 25
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri diverse Vizitatori: 25
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
-------------------------
Phone: Telefon
  0773993917
-------------------------
Web: Internet
  email: georgeta.sultan@gmail.com
  site: www.healing.ro
  facebook: GeorgetaTheta/

 
Despre ThetaHealing  
Detalii  

Meditatia Theta învata creierul si corpul sa se concentreze pe ACUM în loc sa se streseze anticipând evenimente din viitor si sa se ingrijoreze. În acelasi timp elibereaza mintea si corpul de incarcaturile emotionale din trecut care ne tin agatati în acelasi tip de viata, repetitiv si nesatisfacator.

In timpul meditatiei Theta sistemul nervos simpatic (raspunzator de eliberarea substantelor de stress) se dezactiveaza in mod natural si se activeaza sistemul nervos parasimpatic.

Fiziologia corpului si a creierului va trece din modalitatea de urgenta si protectie (atac/frica/fuga) la modalitatea de regenerare, constructie interioara. Circuite cerebrale specifice vor incepe sa comunice ordonat si sa elaboreze o stare mentala coerenta.

In starea Theta, Constienta trece de la modalitatea de supravietuire fixa, limitata, obsesiv – focalizata pe probleme la o modalitate mai deschisa, creativa , holistica, ordonata focalizata pe solutii.

Acesta este modul natural pe care ar trebui sa-l adoptam.

In timpul meditatiei Theta creierul trimite corpului un semnal ordonat , sincronizat prin care toate sistemele corpului ( imunitar, digestiv, cardiovascular) intra intr-o stare de echilibru, homeostaza.

Meditatia theta recalibreaza sistemul nervos si toata energia consumata pentru supravietuire, preoupari, ingrijorari care duc corpul spre boala, va fi utilizata pentru a crea, a gasi solutii. Corpul intra intr-un proces de vindecare.

Meditatia Theta are rolul miraculos, dar in acelasi timp demonstrat stiintific de a micsora undele cerebrale pana la frecventa theta-delta, frecventa specifica inteligentei universale, armonioase si vindecatoare.

Invatand meditatiasi practicand meditatia Theta, nu doar se elibereaza incarcaturi negative care se repercuteaza asupra corpului ci se progreseaza spre un nou mod ideal de a fi. Practicand Theta se creaza o coerenta interioara, care contrasteaza starile emotive negative si permite disparitia comportamentelor si atitudinilor, gandurilor si sentimentelor care le-au generat.
O data ce se ajunge prin meditatia Theta la o stare de neutralitate, este mult mai usor sa simtim stari elevate, ca compasiunea , iubirea, bucuria , recunostinta, stari specifice fiintei noastre divine. O data invatata si aplicata in viata noastra tehnica de meditatie, vom incepe sa culegem fructeleschimbarilor pozitive din viata noastra.

Te invit deci, sa te opresti un moment si sa reflectezi luand in considerare aceste informatii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
energia qi  |  Mod de viata  |  Sistemul cardiovascular   |  Sistemul digestiv  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul nervos  |  Solutii protectie  |  Vindecare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.