Quasaro - Consultanta managementul calitatii, managementul mediului Bucuresti Afisari: 153
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 707
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Vitan, nr. 242, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213308377; 0722363737
-------------------------
Web: Internet
  email: office@quasaro.ro
  site: www.quasaro.ro

 
Siguranta alimentelor (HACCP)  
Detalii  
Siguranţa alimentelor (HACCP) HACCP este o cerinţă a standardului SR EN ISO 22000:2005: "Sisteme de management al siguranţei alimentelor - cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar" şi are la bază codul internaţional de bună practică în domeniul igienii alimentelor. PROGRAM PENTRU ELABORAREA ŞI IMPLEMENTAREA HACCP
 
Galerie foto (0)
 
 
Audit intern  |  Auditori mediu  |  Audituri interne  |  Consultanta calitate  |  Consultanta iso 14001  |  Consultanta iso 22000  |  Consultanta iso 9001  |  Consultanta management  |  Consultanta managementul calitatii mediului  |  Consultanta ohsas 18001  |  Consultanta securitate  |  Cursuri auditori  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri formare auditori  |  Cursuri management marketing  |  Cursuri management mediu  |  Efectuarea de audituri interne  |  Implementarea sistemului de management iso  |  Implementarea unui sistem  |  Iso 14001  |  Iso 22000  |  Iso 9001  |  Management al mediului  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management mediu iso 14001  |  Management siguranta alimentelor  |  Managementul calitatii  |  Ohsas 18001  |  Reducerea pierderilor   |  Sanatate ocupationala  |  Securitate ocupationala  |  Securitate ocupationala ohsas 18001  |  Sisteme haccp iso 22000  |  Sisteme management  |  Sistemul de management  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.