Gradinita Nr. 280 sector 2 Afisari: 199
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 189
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Delfinului, nr. 4, sector 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0212557980; 0212550205
-------------------------
Web: Internet
  email: gradinita280@yahoo.com
  site:

 
Despre noi  
Detalii  

 Corpul nou de cladire are o capacitate de 5  sali de grupa,  fiecare clasa avand baie separata si dormitor separat. La parterul cladirii se afla o sala de sport echipata conform standardelor. Tot in aceasta cladire la etaj functioneaza o sala de festivitati unde prescolarii Gradinitei nr.280 desfasoara diferite activitati si programe artistice. In acest corp nou de cladire, cele cinci grupe sunt de program prelungit.

In corpul vechi de cladire exista doua grupe de program saptamanal care au intrare separata,dormitoare separate, bai separate,clasele avand dubla functionalitate fiind si sali de mese. Tot in corpul acesta de cladire exista si o grupa de orar normal si trei grupe de orar prelungit. La aceste grupe de orar prelungit clasele au tripla functionalitate.Exista bucatarie propie pe fiecare corp de cladire, cabinet medical, grupuri sanitare, cabinet metodic, cabinet pentru consiliere. Acest cabinet de consiliere se afla in corpul vechi de cladire la etaj.  Tot in corpul vechi de cladire langa cabinetul de consiliere exista si cabinetul destinat ARACIP-ului in vechiul birou al directorului. In corpul vechi de cladire este amplasata si spalatoria unitatii dotata cu mijloace tehnice performante .

 
 
Galerie foto (0)
 
 
Activitati matematice  |  Activitati practice  |  Cabinet medical  |  Educatie muzicala  |  Educatie plastica  |  Educatie societate  |  Gradinite sector 2  |  Mese bucatarie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.