Albinuta - Gradinita sector 2 Afisari: 299
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 238
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dinu Lipatti, nr. 1, sector 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0212303377
-------------------------
Web: Internet
  email: gradinita12albinuta@yahoo.com
  site: www.invatamantsector2.ro/school/gradinita-albinuta/

 
Despre noi  
Detalii  

Gradinita „Albinuta” este amplasata in partea de nord a  Bucurestiului,  in cartierul Floreasca,  in apropierea Scolii nr 10 „Maria Rosetti” si a Liceului Rosetti. Unitatea noastra este vizibila in comunitate nu prin pozitia geografica sau dimensiune, ci prin calitatea activitatilor desfasurate cu copiii si prin personalizarea actiunilor desfasurate. In centrul atentiei tuturor  se afla copilul si nevoile  lui de crestere, socializare si educatie, intrucat misiunea Gradinitei „Albinuta” este aceea de a fi deschisa pentru toti copiii, indiferent de etnie sau religie.

In ceea ce priveste istoricul cladirii gradinita a functionat permanent ca unitate prescolara cu program prelungit.Inca de la infiintare a venit in intampinarea nevoilor educationale ale copiilor cu o oferta de activitati diversificata. Calitatea, diversitatea si armonizarea actului educational cu cerintele si nevoile parintilor, comunitatii locale, a societatii, profesionalismul, curajul colectivului de cadre didactice in gasirea altor cai si modalitati proprii de autoperfectionare si implementare a acestora în actul de predare – invatare, gradinita noastra ofera posibilitatea formarii si instruirii copiilor între 3-6 ani la nivelul unor cerinte de maxima exigenta, astfel incat adaptarea la scoala sa fie un succes.

Gradinita “Albinuta”,  si-a castigat un binemeritat renume,  aducand o contributie pretioasa la formarea copiilor, viitori elevi ai clasei I.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Actul educational  |  Calitatea actului educational   |  Crese copii  |  Gradinita program prelungit  |  Gradinite sector 2  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.