GPS Systems Impex Bucuresti - Depanare si intretinere computere Afisari: 1223
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 457
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Rarau , Nr.1, Bl. V68, Ap.16, Sector 3., Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314016575; 0314016576; 0213210494
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@gps-systems.ro
  site: www.gps-systems.ro

 
Depanare computere la cerere Pret: 15,00 EUR
Detalii  video  

Cum lucram? - Problemele pot fi anuntate prin telefon sau email si trebuie detaliate;- Trebuie comunicate numele persoanei / societatii, adresa si un numar de telefon de contact;- In cazul in care solutia poate fi comunicata telefonic sau prin email acest lucru se va realiza GRATUIT;- Daca este necesar, unul din specialistii nostri se va deplasa la sediul / domiciliul Dumneavoastra.

Interventia la sediu / domiciliu include:

  • Constatarea: identificarea componentei defecte, in cazul in care este o defectiune hardware sau a produsului software care a generat problema;
  • Reparatia: daca una sau mai multe componente hardware au fost diagnosticate ca defecte acestea vor fi inlocuite (de la beneficiar sau din stocul propriu) – daca problemele au fost generate de un produs software va fi realizata stabilizarea sistemului pe cat posibil fara reinstalarea sistemului de operare (operatie de durata si care necesita si backup-ul informatiilor existente). In cazul in care defectiunea a fost majora si a avut ca rezultat pierderea datelor se va incerca recuperarea acestora fara garantia ca operatia va reusi sau ca datele recuperate vor fi integral aceleasi cu cele dinaintea avariei;
  • Testarea: sistemul va fi testat in noua configuratie hardware, daca s-au inlocuit componente, sau software dupa eliminarea erorilor si stabilizarea acestuia.

Costul unei astfel de interventii este de 15 € pentru prima ora si 10 € pentru celelalte. Preturile de mai sus nu includ TVA si sunt valabile DOAR pentru societati comerciale de pe raza municipiuliu Bucuresti.

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video