GMB VivaiGrup, Targoviste - Plante, arbori si arbusti ornamentali Afisari: 733
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 571
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Laminorului, Nr. 8, Targoviste, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0245220780; 0722680595
-------------------------
Web: Internet
  email: comercial@gmb-vivaipiante.ro
  site: www.gmb-vivaipiante.ro

 
Prezentare generală firmă  
Detalii  video  

Societatea comerciala GMB VIVAI GRUP din Targoviste, avand ca firma corespondenta din Italia ARCANGELI GINO (firma cu o traditie de peste 70 ani in domeniu, situata in regiunea Pontelungo-Pistoia, regiune denumita si "capitala plantelor ornamentale"), are ca obiect de activitate cultivarea si comercializarea plantelor, arborilor si arbustilor ornamentali.In spiritul traditiei companiei italiene Arcangeli Gino, GMB VIVAI GRUP ofera clientilor o vasta gama de specii de plante ornamentale, variate ca forme si dimensiuni, plante de exterior sau interior, in conditii calitative si cantitative deosebite.

Profesionalismul specialistilor de la GMB VIVAI Grup, cat si experienta Arcangeli Gino, una dintre cele mai importante companii italiene de profil, sunt puse la dispozitia dumneavoastra.

Vă aşteptăm sa ne vizitati! Va stam la dispozitie cu un personal calificat, care va poate satisface cererile la nivelul de calitate al pietei europene.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video