Cystar Glass - Geam termoizolant, geam pentru inchideri structurale, Crevedia / Dambovita Afisari: 856
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 372
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, Nr 54B., Sat Cocani, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0747772888; 0318220018
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cystar.ro ; vanzari@cystar.ro
  site: cystar.ro

 
Verande  
Detalii  video  

Veranda este un spatiu de locuit, cu pereti si tavan de sticla, o extensie cu aspect de sera pentru diverse spatii

O veranda mareste spatiul de locuit, deci poate fi folosita cu mare succes si pentru extinderea spatiului la restaurante, pensiuni, moteluri, spa-uri.Pentru acoperiri de piscina, verandele noastre va ajuta sa va bucurati de apa chiar si iarna! Cu piscina in gradina de iarna, se reduc costurile la intretinere si curatare. Cystar Glass produce, asambleaza, transporta si monteaza veranda dumneavoastra, fiecare varianta de veranda sau asa zisa sera incalzita fiind produsa individual, dupa dimensiunile necesare, modelul ales si adaptata armonios fiecarui stil de locuinta.

» Inchiderile de terasa se realizeaza cu profile din aluminiu, profile speciale, cu rupere termica, vopsite in camp electrostatic.

» Inchiderea terasei se poate realiza cu usi armonice sau cu usi glisante.

» Cystar Glass va ofera consiliere pentru alegerea unui model perfect al verandei pe care o doriti.

» Toate elementele sunt debitate si premontate in Belgia, deci, calitate !

Proiectam, producem si montam doua categorii de inchideri de terasa:

  • IMPERIAL –varianta simpla de inchidere a terasei, principala caracteristica a gamei Imperial este acoperisul integral din sticla.„Serele ” de sticla pot fi anexate la caldirile existente sau construite individual, pot fi decorate in functie de gusturile fiecaruia si asigura comfortul si izolatia termica asteptate.
  • ORANGERIE – varianta complexa de inchidere de terasa, are ca principal avantaj, datorita componenetei acoperisului, conectarea la diferite tipuri de cladiri. Orangeria permite arhitectilor sa se „joace” cu tipul de acoperis putand realiza conectari la diferite tipuri de cladiri, in diferite unghiuri, multumita cornisei de lemn, conectari ce nu pot fi realizate cu celelalte tipuri de Wintergarden.

Verandele, fie ca sunt realizate cu tipul imperial sau orangerie, pot fi decorate astfel incat sa se incadreze in designul casei.De asemenea, putem echipa verandele cu sticla inclazita electric, optand pentru acest sistem, inlocuiti orice sistem de incalzire – climatizare.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video