Ghio General - Scoala de Soferi Ilfov Afisari: 95
Categorie: AUTO MOTO >> Scoli soferi Vizitatori: 90
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Porumbacu, nr. 20, Popesti-Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0727199500
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@ghiogeneral.ro
  site: www.ghiogeneral.ro
  facebook: ghiogeneral.ro

 
Despre noi  
Detalii  

Ne-am înfiintat ca extensie a pasiunii pentru sofat si din dorinta de a forma conducatori auto responsabili, lânga care sa ne simtim în siguranta pe sosea.

Stim ca timpul dumneavoastra este limitat, de aceea avem un program flexibil în vederea pregatirii, deci va putem ajuta sa obtineti permisul în cel mai scurt timp posibil.

La solicitarea dumneavoastra garantam cel mai scurt timp de scolarizare de pe piata, acordând în acelasi timp mare atentie instruirii dumneavoastra din toate punctele de vedere, indiferent de caracteristicile si trasaturile temperamentale pe care le aveti.

Conducerea unui autovehicul este o actiune relativ simpla si asa si este pâna la un anumit punct. Calitatile pe care trebuie sa le posede un conducator auto se regasesc la mai mult de 80% din populatie. Noi stim ca atitudinea la volan si aptitudinile (calitatile) conducatorului auto sunt factorii determinanti în definirea acestuia, iar vestea buna e ca ambele trasaturi le putem forma si educa în cadrul scolii de soferi Ghio General.

A gasi o scoala de soferi e usor, a alege e un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici. Când trebuie sa aleaga scoala, de cele mai multe ori prima întrebare pe care o pune la telefon persoana interesata este: „care e tariful?”. Scolile de soferi cunosc bine piata si au preturi de executie a serviciilor apropiate, cu diferente foarte mici. Deci nu trebuie sa va faceti griji pentru pret, ci pentru calitatea serviciului primit. Preturile noastre accesibile reprezinta doar unul din motivele pentru care ar trebui sa ne alegeti.

Tocmai pentru ca stim ce înseamna sa aveti un start în forta, în ceea ce priveste conditiile de pregatire va oferim tot suportul necesar pentru a deveni un absolvent de exceptie pentru a obtine si detine un permis de conducere de care sa fiti mândri.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Calitate de exceptie  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri online  |  Cutie automata  |  Cutie viteze  |  Pregatire practica soferi  |  Scoala auto  |  Scoala soferi  |  Scoli soferi  |  Toate sectoarele  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.