Gentle Education - Gradinita Tunari Afisari: 174
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 106
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Primaverii, nr. 5, Tunari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0772272303
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gentle-education.ro
  site: www.gentle-education.ro
  facebook: Gradinita-Gentle-Education-Tunari-102508372343211

 
Curriculum gradinita  
Detalii  

Gradinita Gentle Education îsi desfasoara întregul proces instructiv-educativ în conformitate cu noul Curriculum national.

Acesta favorizeaza învatarea individualizata, selectia continuturilor realizându-se în functie de posibilitatile, interesele, nevoile celui care învata.

Copilul progreseaza în ritm propriu  si i se ofera permanent ocazii pentru a-si construi cunoasterea, atât în cadrul gradinitei noastre, cât si în afara acesteia, în cadrul activitatilor extracurriculare.

In institutia noastra cadrul didactic este înainte de orice, persoana resursa, întrucât informeaza permanent prescolarul si faciliteaza accesul la informatii, identifica dificultatile copilului, îl orienteaza si lucreaza individual sau în grupuri mici. Stimuleaza participarea prescolarului la stabilirea obiectivelor, selectia continuturilor, dar si a modalitatilor de evaluare. În felul acesta copiii se simt responsabili si motivati.

Gradinita Gentle Education este deschisa spre exterior si valorifica relatia cu familia, aceasta facând parte din întregul proces instructiv-educativ.

Spatiul, mobilierul, echipamentele sunt utilizate flexibil, la dispozitia copiilor stând o mare varietate de materiale de învatare.

Obiectivul învatarii îl reprezinta cu prioritate, procesele mentale ( cognitia) ale celui care învata, în defavoarea produselor învatarii.

Unitatea noastra încurajeaza autoreflectia, autoevaluarea,  autoreglarea comportamentului de învatare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Activitati dezvoltarea personalitatii  |  Cunostinte de baza   |  Educatie comportamentala copii  |  Educatie societate  |  Gradinita program prelungit  |  Standardele de calitate   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.