GBA PLASTIK Afisari: 939
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 521
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 94, Cateasca, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0248661177; 0788151305; 0248661188
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gbaplastik.com
  site: www.gbaplastik.com

 
Trape fum  
Detalii  video  

Evacuatoarele de fum si caldura GBA Plastik sunt realizate conform normativelor europene EN 12101 – 2, cu marcaj CE. Este conceput ca un sistem de protectie a oamenilor, bunurilor si a cladirilor in caz de incendiu, si permite o interventie facila si eficienta in stingerea incendiilor. Acestea trebuie sa fie echipate cu comanda de deschidere de la distanta, care poate fi manuala, pneumatica sau automata, cu senzor de fum si caldura.

E.F.C. (Evacuatoare de Fum si Caldura) sunt sisteme destinate acoperisurilor halelor si constructiilor industriale, comerciale si civile si, de asemenea, sunt niste sisteme obligatorii conform noilor norme europene de securitate antiincendii, fiind necesar ca orice constructie cu destinatie industriala sa fie acoperita cu E.F.C. intre 1 si 5 % din suprafata utila a constructiei, in functie de destinatia si riscul la incendiu al acesteia.

E.F.C.-ul este un sistem format din doua rame realizate dintr-un profil de aluminiu special proiectat pentru o asezare orizontala sau, dupa caz, pentru o panta a acoperisului de pana la 15%. Deschiderea acestor trape este realizata de un piston pneumatic cu 4 segmente.

O alta componenta vitala a unei trape este supapa. Aceasta este un sistem care da efectiv comanda de deschidere a trapei in felul urmator: cand gazele fierbinti sau focul ajung in zona trapei, aceasta este prevazuta cu o fiola calibrata la 68°, 93°, 110 sau 141°C, care se sparge automat la temperatura respectiva, eliberand un ac din otel care inteapa o butelie incarcata cu CO2, actionand astfel deschiderea inchizatorului pneumatic si a pistonului liniar.

Se poate realiza si o deschidere cu comanda manuala, daca se monteaza si un sistem pirotehnic care se poate conecta la o centrala antiincendiu. Centrala antiincendiu va primi un impuls electric, va exploda, va sparge fiola si astfel se va realiza deschiderea.

Trapele de fum si caldura se pot incadra in luminatoare sau pe acoperis, prin intermediul unui rebord realizat din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla (P.A.F.S.), sau din tabla zincata si prevopsita ce poate fi izolata termic sau nu, dupa cerinte. Rebordul din P.A.F.S. este adaptat la orice forma, cute sau suprafata a acoperisului. Rebordul din tabla se poate realiza cu suport pentru hidroizolare cu membrane bituminoase, PVC sau TPO.

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video