GBA PLASTIK Afisari: 939
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 521
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 94, Cateasca, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0248661177; 0788151305; 0248661188
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gbaplastik.com
  site: www.gbaplastik.com

 
Luminatoare  
Detalii  video  

Luminatoarele sunt o solutie optima si binevenita pentru orice tip de constructie industriala, in vederea asigurarii unei luminozitati optime pentru desfasurarea oricarui tip de activitate in interiorul acesteia. Alegand aceasta solutie, se va beneficia atat de o economie considerabila in timp de energie electrica utilizata pentru iluminat, cat si de avantajul utilizarii luminii naturale, care este o solutie mai sanatoasa.

Luminatoarele pe care le oferim clientilor nostrii sunt de mai multe tipuri, fie in functie de destinatiile si mediul in care sunt amplasate, fie in functie de costul acestora.

Luminator continuu din policarbonat alveolar termoformat

Acest tip de luminator se poate adapta pana la o latime de 3 metri si o lungime teoretic infinita, deoarece este format din doua capete si un numar de module centrale, in functie de lungimea aleasa.

Unul din avantajele acestui sistem este acela ca pana la o latime de 3 metri acesta nu are nevoie de o structura de sustinere, fiind autoportant.

Suportul de asezare sau baza de asezare al acestui sistem este ales de departamentul tehnic si de proiectare al companiei noastre, care va asigura solutia optima pentru tipul de acoperis existent pe constructie.

Acesta poate fi din tabla zincata de diferite grosimi, cu sau fara termoizolatie, din structura metalica ranforsata si imbracata cu o membrana de hidroizolatie, practic adaptabil la orice tip de acoperis.

Luminator continuu din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla

Este un sistem de luminator format din placi de rasina poliesterica armata cu fibra de sticla, cutate si curbate, cu o raza in functie de latimea luminatorului, de asemenea tot autoportante.

Acest sistem poate fi utilizat cu placa simpla, atunci cand nu este necesara o izolatie termica ridicata, sau cu placa dubla, adica doua placi suprapuse care formeaza intre ele o camera izolatoare ce confera o izolatie termica ridicata.

La fel ca si sistemul de luminatoare din policarbonat alveolar termoformat, acest tip se poate adapta pe orice fel de acoperis si, in functie de necesitati, se pot incadra in el, din loc in loc, reborduri din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla pe care se pot monta deschideri de ventilatie zilnica, trape de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti sau si una si alta.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video