GBA PLASTIK Afisari: 939
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 521
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 94, Cateasca, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0248661177; 0788151305; 0248661188
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gbaplastik.com
  site: www.gbaplastik.com

 
Baze de asezare  
Detalii  video  

Bazele de asezare se folosesc la asezarea trapelor si luminatoarelor. Pot fi din rasina armata cu fibra de sticla sau din tabla zincata sau prevopsita. Baza de asezare din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla

BAZA DIN RASINA armata cu fibra de sticla multi strat este impregnata cu rasina poliesterica ce o face rezistenta, flexibila si usor de aplicat. Este acoperita cu un strat de gelcoat, ce protejeaza contra razelor UV si, la cerere, aceasta poate fi termoizolata. Standard, acestea sunt vopsite la interior in culoarea alb si la exterior gri.

Este una din solutiile cele mai practice ca baza de asezare pentu trapele de fum sau vizitare pentru acoperis din panouri sandwich. Aceasta baza poate fi cu talpa universala sau profilata.

Baza cu talpa universala este cea mai uzuala solutie in cazul montarii unei trape de fum aproape de coama. Practic talpa de asezare se va decupa in zona cutelor.

Baza cu talpa profilata se utilizeaza in cazul in care dorim montarea unei trape de fum sau de vizitare undeva in campul acoperisului. Talpa bazei de asezare are un profil ce urmareste exact profilul panoului Sandwitch.

Baza de asezare (rebord) din tabla

BAZA (REBORD) DIN TABLA este realizata din tabla prevopsita RAL sau tabla zincata. Inaltimea acesteia poate fi 150 - 450mm, sectiunea”C” cu reazemul superior de 50 mm. Acest tip de rebord este furnizat demontat intr-un chit ce cuprinde toate elementele necesare unei bune asamblari direct in santier. La solicitarea clientului acesta poate fi temoizolat cu vata minerala sau polistiren expandat si sort de mascare.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video