Timovladian Aqua Parc, Oradea - Terenuri sportive, parcuri de copii, gazon artificial Afisari: 1063
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 655
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gradina de Fragi , Nr. 5, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0721661842;
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@gazon-sintetic.com
  site: www.gazon-sintetic.com

 
Montaj gazon  
Detalii  video  

Pentru crearea unui teren de sport intr-adevar profesional, fie vorba de fotbal, minifotbal, tenis, golf etc. este clar ca trebuie luat in considerare calitatea gazonului. Dar un factor care de multe ori este chiar mai important este montajul acestuia. Daca montajul nu este profesional, calitatea produsului finint, ce in cazul nostru este un teren sport, va avea de suferit. Montajul profesional se refera in primul rand la oameni calificati dar si la aparate. Echipa Timovladian Aqua Parc SRL are in dotare unul dintre cele mai recunoscute utilaje pentru montare de gazon artificial si anume SMG Sandmatic-ul.

Pentru un teren uniform este necesar ca peste tot cantitatea de nisip cuartos, respectiv granulele de cauciuc sa fie egale. Este evident faptul ca fara acesta vor aparea denivelarii ce nu strica doar aspectul ci si calitatea jocului. Perierea gazonului este de asemenea foarte importanta, iar aici Sandmatic-ul perieaza fiecare fir de gazon aplicat creand un teren sport de exceptie.

Pentru a vedea cum lucreaza SMG Sandmatic-ul va recomandam sa vizionati video-ul de jos.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video