Karin Herzog Oxygen Spa Afisari: 2359
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 1097
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Lunga, nr. 18-20, etaj 3 (cu intrare din str. Lunga nr. 14) , Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268 472229; 0728 983 249; 0724 317 150
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.karinherzog.ro


 
Anti-aging  
Detalii  video

  Space

Pacea interioara exista si ea este nu numai secretul pentru un prezent lipsit de stres, ci si sansa unei vieti lungi si sanatoase.Odata ce ati incercat masajul autentic tibetan pentru cap, puteti sa uitati de celelalte masaje pentru scalp! Este un tratament care garanteaza sa aduca linistea interioara si celui mai sensibil, ocupat si stresat client, instaland echilibrul, relaxarea si senzatia de bine. Space este un tratament original pentru scalp si fata, care permite un masaj, fara a fi necesara indepartarea hainelor. Bazat pe tehnici antice himalayene si practicat de vechii calugari tibetani, Space, desi nu este un masaj in profunzime, lucreaza pe un set unic de linii si meridiane energetice, pentru a induce relaxarea meditativa. Calmeaza mintea si trupul, indeparteaza migrenele cu grag scazut si previne efectele stresului.Instaleaza linistea interioara, permitand accesul catre dimensiunea si spatiul personal interior, imbunatateste conditia parului si a scalpului, se adreseaza in principal celor care muncesc foarte mult, relaxandu-i. Este o initiere in tratamentele Karin Herzog in special pentru persoanele amatoare de masaj.Completat cu terapia cu oxigen Herzog, asigura exfolierea tenului, iar oxigenul, glucoza, vitaminele A si E realizeaza hidratarea si tonifierea celulelor din interior.

 

Smoothie

Un tratament original, de lux ce implica exfolierea si tonifierea pielii, completat de masaje de detoxifiere, relaxare si presopunctura. Enzimele blande dar eficiente din fructele de portocal, grapefruit, mandarin si struguri, asigura exfolierea tenului, iar oxigenul, glucoza, vitaminele A si E realizeaza hidratarea si tonifierea celulelor din interior.Cu performante ridicate, acest tratament anti-ageing, asigura un lifting facial si o strălucirea instantanee, de lungă durată.Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele hipersensibile, excelent in reechilibrarea balantei hidro-lipidice, precum şi in tratarea unor tulburări cum ar fi: rozacea, dermatita, eczemele si multe altele.

 

Honey&Orange Nourishing Treatment

Un ritualul anti-ageing divin care debuteaza cu o exfoliere cu portocale proaspete, incalzite, scrub bland si scortisoara. Un amestec cald cu miere si suc de portocale este aplicat pe intregul corp. Combinatia miere-portocala nu este facuta intamplator, ea dainuie de sute de ani in medicina alternativa, iar puterea energizanta si tonifianta a florii de portocal este unanim recunoscuta. Mierea, datorita concentratiei de vitamine, minerale, microelemente, acid folic, hraneste pielea, o catifeleaza si o detoxifica ; Ritualul este continuat cu un masaj relaxant care iti va usura tensiunile musculare si durerile din zona coloanei cervicale, pregatindu-ti corpul pentru etapele urmatoare.Completat cu terapia cu oxigen Herzog, va asigura exfolierea, iar oxigenul, glucoza, vitaminele A si E vor realiza hidratarea si tonifierea celulelor din interior.

 

Chocolate Facial

Visul de ciocolata -un ritual al fetei anti-ageing si antistress de lux, in care formula unica cu oxygen imbogatita cu ciocolata pura elvetiana, iti va incanta simturile si iti va tonifia, restructura, hidrata si hrani pielea in profunzime. Atmosfera calda si intima, uleiurile miraculoase, muzica relaxanta si masajele specifice acestui ritual divin, vor ajuta organismul sa se detoxifice si sa patrunda in tainele artei orientale de relaxare.Iar pentru ca rasfatul sa fie suprem, la sfarsitul tratamentului vei fi servita in camera de relaxare cu o ciocolata calda, cremoasa.

 

Choco Body DeLuxe

Tratamentele cu ciocolata reprezinta un adevarat elixir, atat pentru frumusetea si sanatatea fetei si corpului, cat si pentru o stare de spirit de invidiat. Efectele benefice ale ciocolatei se vad imediat dupa tratament cand apare o senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii. Mirosul seducător revigoreaza fiecare simt, iti garanteaza un sentiment real, euforic de relaxare totala. Pielea devine mai moale, mai fina, mai ferma şi mai tanara.Chocolate Body DeLuxe este un tratament divin pentru corp, ce ofera confort si catifelare pielii. Reface si protejeaza epiderma, marindu-i elasticitatea. Acest tratament este esential pentru protectia de iarna si ideal ca hidratare suplimentara .Ingredientele sale includ ciocolata elvetiana pura (imbogatita cu vitamine, lipide si minerale), uleiuri de portocal si avocado, pentru a hrani si catifela pielea, imbunatatindu-i elasticitatea. Pasul final spre paradisul de ciocolata este masajul intregului corp. Te vei simti energizat, cu bateriile reincarcate si gata de a face fata provocarilor naturii.

 

Choco Body Wrap

Fa-ti tu insati un cadou: un ritual anti-aging, luxuriant, de relaxare pentru corp! Fii frumoasa si fermecatoare. Vei citi admiratia!Tratamentul debuteaza cu un peeling corporal, urmat de o impachetare calda din cap pana in picioare cu ciocolata pura elvetiana. Rasfatul se completeaza cu un masaj de relaxare.Intri direct din valtoarea stresului cotidian intr-un colt rupt din rai, unde, mai intai de toate, te relaxezi pe ritmul muzicii ambientale si urmezi tratamentul propriu-zis, care are efect benefic atat pentru corp, cat si pentru psihic. Pasii sunt ganditi special pentru Tine, pentru a te bucura de spectaculoasele sale efecte: anti-aging, detoxifiere, hidratare si relaxare! O senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii te va cuprinde si te va face sa revii cu siguranta!

 

Bodicial 2

Este un tratament de lux ce combina masajul nostru de drenaj limfatic cu tratamentul facial de inalta performanta anti-ageing pentru mentinerea fermitatii, hidratarii si supletii pielii. Tratamentul debuteaza cu un masaj relaxant al spatelui, gatului si umerilor cu uleiuri esentiale ce urmareste usurarea tensiunilor musculare si a durerilor din zona coloanei cervicale, pregatindu-te pentru etapele urmatoare. Enzimele din fructele de portocal, grapefruit, mandarin si struguri, asigura exfolierea tenului, iar oxigenul, glucoza, vitaminele A si E realizeaza hidratarea si tonifierea celulelor din interior.Este un tratament facial cu adevarat inovator, lasand pielea mai ferma si radianta. In plus, aromele placute te vor face sa simti ca ai patruns cu adevarat intr-un univers in care relaxarea este cuvantul de ordine. Vei simti cum stresul si oboseala devin amintiri neclare si foarte indepartate...

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video