Karin Herzog Oxygen Spa Afisari: 2359
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 1097
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Lunga, nr. 18-20, etaj 3 (cu intrare din str. Lunga nr. 14) , Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268 472229; 0728 983 249; 0724 317 150
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.karinherzog.ro


 
Despre noi  
Detalii  video

Imagineaza-ti paradisul in termeni simpli: un loc unde vei redescoperi ritmurile uitate ale zilelor lungi, ecourile noptilor usoare si reteta echilibrului interior. Ai gasit, este Locul in care doar TU contezi!

Atmosfera inmiresmata de arome prospate te indeamna la calm, la ganduri linistite, la ganduri de fericire si noi inceputuri, o experienta unica a stimularii celor cinci simturi dincolo de asteptari.

 

Karin Herzog Oxygen Spa este mai mult decat un Spa - este o sursa de viata.Situat in centrul istoric si plin de farmec al Brasovului, de indata ce ii vei trece pragul, vei observa ca fiecare detaliu a fost conceput cu grija pentru a crea o atmosfera de autentic calm, stare de bine si eleganta. Un sanctuar de relaxare de peste de 400 mp., ce iti ofera confortul unui Spa de 4 stele in care doar simpla ta prezenta te umple de energie pozitiva. Camerele de terapie uscata si umeda mari si spatioase, de un rafinament estetic aparte in care ritualurile regale de masaj, sesiunile magice de tratamente faciale si coporale - a caror valoare este dublata de terapia unica cu oxigen Karin Herzog, te ajuta sa te regasesti; atmosfera placuta a saunei finlandeze autentice, hidroterapia cu masajul subacval -o alta forta sacra de tamaduire,cromoterapia, si meloterapia, binecuvantarea masajelor in cuplu, ambianta reconfortanta a camerei de relaxare, pasiunea si dedicatia terapeutilor, sunt doar o parte din ceea ce Karin Herzog Oxygen Spa iti poate oferi drept "pauza de sanatate" in rutina de zi cu zi.Pentru frumusete si sanatate, tratati-va pielea cu miere si portocale.

 

Karin Herzog Oxygen Spa te rasfata cu un tratament special pentru TINE pe baza de citrice. Pielea dumneavoastra merita sa primeasca un cadou minunat: un tratament nou si special de relaxare si hidratare intensa: Honey&Orange Nourishing Treatment 120’. Adica terapie si infrumusetare cu citrice si miere.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video