Galeria Basil - Cursuri si evenimente Afisari: 1399
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Obiecte de arta (restaurari) Vizitatori: 643
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bld. Pache Protopopescu, Nr. 20, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726186188; 0726113494; 0721680582
-------------------------
Web: Internet
  email: office@galeriabasil.ro; cursuri@galeriabasil.ro
  site: www.galeriabasil.ro

 
Galeria Basil  
Detalii  video  

“Deschisa in prag de primavera, in anul 2005, Galeria Basil. reprezinta un vis frumos in lumea creatorilor de arta. Doi tineri, pe cat de curajosi, pe atat de idealisti, sotii Luminita si Bogdan Vasile, s-au angajat la o actiune care frizeaza o multime de riscuri. “ (Adina Stefan, Romania Libera, 2005)“Basil Art demonstreaza faptul ca nici varsta, nici alte bariere nu pot impiedica frumosul in toate manifestarile sale sa existe. Atelierul de pictura deschis de curand este un spatiu destinat tuturor celor care se transforma din privitor in creator, isi cultiva cu indrazneala talentul si invata sa aprecieze efortul tuturor artistilor. “…..

 

“Pasiunea pentru frumos, pentru creatie artistica, se construieste in timp si presupune o educatie aparte, un spirit liber, o permanenta dorinta de desavarsire. Toate acestea sunt coordonatele activitatii desfasurate de Basil Art, iar bazele sunt puse de o neobosita dorinta de a face ceva, de a duce o lupta de rezistenta impotriva kitsch-ului. Arta presupune curaj de exprimare, fie ca este vorba despre muzica, pictura, sculptura sau balet. Armonia, echilibrul fiecarei epoci istorice au avut versiuni diferite, iar traditia a fost de multe ori pusa in discutie.

 

Conceperea unui nou stil a presupus studiu si analiza, iar rezultatele au pus bazele unor noi miscari in domeniu.Tocmai legatura intre trecut si prezent este punctul de plecare in activitatea atelierelor de pictura de la Basil Art. Descoperirea unui talent, terapie, mijloc de socializare si dialog, formare si educatie, toate se intampla aici.”….

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video