Framsteg Group dezinsectie, deratizare si dezinfectie Bucuresti Afisari: 325
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Deratizari, dezinsectii Vizitatori: 205
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Popa Nan, nr. 119 Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0731070070
-------------------------
Web: Internet
  email: cristian@framsteg.ro
  site: www.servicii-profi.ro

 
Servicii de curatare hote industriale (HoReCa)  
Detalii  

Cură?area sistemului de exhaustare a hotelor industriale, a fumului ?i gazelor arse este o măsură esen?ială de între?inere ?i siguran?ă a aplica?iilor electrice într-o bucătărie profesionistă de restaurant.  Procedeul de cură?are este cu atât mai dificil cu cât zonele afectate de grăsime nu sunt vizibile ?i accesibile personalului care lucrează în bucătărie, astfel că se impune o interven?ie profesionistă din partea unei firme specializate.

    Importan?a între?inerii sistemului de exhaustare  

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Condi?iile din interiorul sistemului de exhaustare al hotelor industriale favorizează în orice moment apari?ia focului, datorită grăsimii ?i a uleiurilor depuse pe toată lungimea instala?iei de evacuare. Acestea se pot aprinde în orice moment printr-o scânteie de la cuptoarele din bucătărie, iar focul va fi între?inut cu u?urin?ă de oxigenul pe care-l asigură sistemul de ventila?ie al hotei.

 

În aceste condi?ii este important ca măcar depunerile de grăsime să fie înlăturate periodic pentru a elimina o cauză a aprinderilor de grăsime în interiorul sistemelor de exhaustare, din această ecua?ie periculoasă: grăsimi, foc ?i aerul din ventila?ie. Acest proces periodic de cură?are poate preveni nu doar un eventual foc, dar ?i eventuale sistări ale activită?ii, repara?ii ale instala?iilor afectate de foc ?i alte pagube materiale sau, în cele mai nefericite cazuri, chiar umane.

  Alte riscuri indirecte la care te expui  

În plus, există riscul ca poli?a de asigurare de incendiu să nu î?i ofere despăgubiri, dacă nu po?i dovedi prin acte procedura de cură?are a hotei, sau chiar dacă po?i dovedi acest lucru poli?a de asigurare poate să aibă anumite clauze care te despăgubesc integral doar în cazul în care ai făcut periodic aceste interven?ii de cură?are.

 

Dar pe lângă acestea, mai sunt ?i alte riscuri la care te expui: depunerile de ulei ?i grăsime pot da na?tere unor bacterii periculoase, bacterii care ar putea să contamineze chiar ?i mâncarea din bucătărie, ceea ce la modul general prezintă un risc ridicat pentru angaja?ii ?i clien?ii tăi. Toate eforturile de a păstra un nivel ridicat al igienei în interiorul bucătăriei pot suferi din cauza unei surse constante de bacterii localizate în sistemul de exhaustare al hotei. Iar în final, pe lângă riscul ca restaurantul tău să fie închis în urma unui incendiu, riscul unui scandal în ceea ce prive?te igiena î?i poate afecta pe termen lung imaginea ?i activitatea afacerii tale.

 

Nu în ultimul rând, sistemul de ehxaustare al bucătăriei va fi oricum verificat de inspectorii de la Protec?ia Consumatorului, ceea ce ?i-ar putea aduce alte sanc?iuni suplimentare. În orice situa?ie, proprietarul sistemului de evacuare este pe deplin responsabil ca sistemul de evacuare al localului să fie în siguran?ă.

 

Procesul de cură?are în sine

În primul rând, opera?iunea de cură?are implică accesul la ?evile de evacuare, ceea ce presupune facilitarea accesului echipei de cură?are prin înlăturarea anumitor păr?i din cadrul sistemului de exhaustare cum ar fi asigurarea unor scări pentru a se putea pătrunde în spa?iile înguste.

 

În al doilea rând cură?enia se va efectua cu unelte ?i solu?ii profesioniste, de către personal specializat, cu mă?ti ?i costume adecvate de protec?ie, din bucătărie până la acoperi?, pentru a se asigura că sistemul de evacuare este complet cură?at. Hota, tubulatura, ventilatorul ?i acoperi?ul se vor cură?a rând pe rând, evitându-se astfel riscul ca ventilatorul de evacuare să fie blocat de grăsime. Un burlan îmbâcsit cu grăsime ar putea atrage insecte ?i al?i dăunători nocivi ceea ce afectează igiena loca?iei.

 

Chiar ?i în urma respectării acestui protocol standard de interven?ie, este necesar, în urma operării curăţării, a unei dovezi fizice către compania de asigurare în forma unui certificat de interven?ie, datat cu ziua interven?iei ?i bine documentat cu imagini. Acesta poate fi oferit în dublu exemplar, unul pentru a fi prezent permanent în bucătărie, iar celălalt pentru a fi păstrat în eviden?a companiei tale în cazul unor eventuale verificări.

 

De obicei certificatul de verificare este înso?it de un raport detaliat, care cuprinde ?i fotografii înainte ?i după verificarea sistemului.

Intervalul la care se face cură?area hotelor

Acesta depinde în mod obi?nuit de frecven?a de utilizare a hotelor, dar în general acesta este cuprins undeva între 3-6 luni, în func?ie de legisla?ia locală ?i de reglementările în vigoare. Dar oricum ar fi, aceste opera?iuni trebuie făcute periodic pentru a preveni eventuale accidente ?i complica?ii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acaricide insecticide  |  Accesorii actionare  |  Accesorii chei  |  Accesorii constructii  |  Accesorii instalatii  |  Accesorii laborator  |  Accesorii protectie  |  Aplicatii manuale  |  Boli parazitare  |  Bunuri materiale  |  Calitatea materialelor  |  Camere video  |  Camere video ip  |  Capital integral privat  |  Centrale electrice  |  Centrale telefonice  |  Chimice produse  |  Combatere boli  |  Combustibil solid  |  Combustibil centrale termice  |  Combustibil focare  |  Combustibil gazos  |  Constructii anexe  |  Constructii case  |  Constructii cladiri  |  Constructii comerciale  |  Constructii de cladiri  |  Constructii depozite  |  Constructii lemn  |  Constructii spatii comerciale  |  Consum combustibil   |  Contract de executie  |  Control personal  |  Costume lucru  |  Cosuri fum  |  Curatare cosuri fum  |  Curatare cu bacterii   |  Curatare periodica cosuri fum  |  Curatari cosuri fum  |  Deratizare  |  Deratizare bucuresti  |  Deratizare soareci  |  Deratizare sobolani  |  Detectiv verificare personal  |  Detectoare incendiu  |  Detector incendiu  |  Dezinfectie bucuresti  |  Dezinsectie  |  Dezinsectie bucuresti  |  Dezinsectie insecte  |  Dezinsectie, deratizare  |  Echipamente bancare  |  Echipamente constructii  |  Echipamente electrice  |  Elemente constructii  |  Executie spatii verzi  |  Fibre alimentare  |  Finisaje constructii  |  Finisaje interioare  |  Focare seminee  |  Fotografii restaurant  |  Furtunuri refulare  |  Garaje auto  |  Garnituri etansare  |  Ignifugare lemn  |  Ignifugare materiale textile  |  Instalatii ardere  |  Instalatii electrice civile  |  Instalatii stingere  |  Instalatii stingere foc  |  Instalatiile aferente  |  Lemn foc  |  Lichide inflamabile  |  Lungimea standard   |  Magazii lemn  |  Materiale constructie lemn  |  Materiale electrice  |  Materiale finisaje  |  Materiale ignifuge  |  Materiale plastice  |  Materiale plastice constructii  |  Materiale protectie  |  Mijloace de semnalizare  |  Mijloace semnalizare  |  Momeli raticide  |  Montaj seminee  |  Parametrii de functionare  |  Permanent lung  |  Permanent mediu  |  Personal atestat  |  Pierderi de fum   |  Porti industriale  |  Posturi de transformare   |  Prelucrare peste  |  Presiune de functionare   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Produse cereale  |  Produse lemn   |  Produse textile  |  Proiectare case  |  Proiectare constructii  |  Proiectare spatii comerciale  |  Proiectare spatii verzi  |  Protectie foc  |  Protectie incendiu  |  Reducerea de personal  |  Repararea produselor   |  Reparatii case  |  Reparatii diverse  |  Risc financiar  |  Risc incendiu  |  Riscul de electrocutare  |  Roi dinate   |  Scule industriale  |  Scule si accesorii  |  Scule verificare  |  Service autorizat  |  Service instalatii a/c  |  Service stingatoare  |  Servicii dezinsectie, deratizare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii ignifugare  |  Servicii industriale  |  Servicii masa  |  Servicii protocol  |  Servicii suplimentare  |  Serviciu special   |  Sistem de alarmare  |  Statii alimentare  |  Stingatoare auto  |  Stingatoare incendii transportabile  |  Stingatoare portabile  |  Stingatoare transportabile  |  Stingere incendiu gaze inerte  |  Stingerea incendiilor  |  Substante chimice   |  Substante spa  |  Surse de alimentare  |  Surse energie  |  Surse tensiune  |  Tensiune de alimentare  |  Tevi constructii  |  Tevi presiune  |  Tipuri de constructii  |  Tratamente termice  |  Tratamente termice constructii  |  Unelte electrice  |  Verificare personal  |  Verificare stingatoare incendiu  |  Vopsitorii auto  |  Zone de productie  |  Zonele vizibile  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.