FotoVideoDJ Bucuresti Afisari: 1007
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Filmari, foto nunta Vizitatori: 401
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Basarbia, , nr. 256, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721833915; 0769351400
-------------------------
Web: Internet
  email: sabo_daniel@yahoo.com; office@fotovideodj.ro
  site: www.fotovideodj.ro

 
Filmare nunta / botez / eveniment  
Detalii  video  

Daca ati ajuns pe site-ul nostru cu siguranta sunteti in cautarea unei solutii profesionale pentru filmarea evenimentului dumneavoastra, nunta, botez, cununie, logodna, aniversare, petrecere privata, petrecere de firma, etc.

Cameramanul nostru dispune de un echipament video profesional, care in combinatie cu gustul artistic al acestuia, vor face ca cele mai frumoase momente din timpul nuntii, botezului sau petrecerii dumneavoastra sa dainuiasca in timp.

Fiecare scena filmata va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte in momentul vizualizarii la televizor, calculator sau LCD.

Cameramanul va sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune "Da" pana dupa taierea tortului.

Materialul video va fi editat integral dupa eveniment, urmand ca filmul nuntii (DVD-urile / Blu-Ray-urile) dumneavoastra sa contina un generic personalizat, filmul nuntii, un videoclip cu sedinta foto a mirilor, urmat de o retrospectiva foto a nuntii.

Coloana sonora pentru generic si pentru momentele importante ale evenimentului va fi aleasa de dumneavoastra.

Filmarile sunt executate de catre personal cu experienta indelungata, cu camere digitale in format HD (Sony HVR Z5, HVR Z1 si HDR FX1) sau MINI DV (Sony HVR Z5, HVR Z1, HDR FX1, DSR PD 150, DSR PD 170, Canon XL 1).

Pentru filmarile in format HD pretul va fi majorat cu 50%.

Aceste pachete sunt orientative si se pot rearanja in functie de cerintele dumneavoastra.

Se pot asigura lumini si proiectoare pentru o calitate ireprosabila a imaginii.

Cameramanul este prezent pe toata durata evenimentului pentru a capta toate momentele importante. Intreaga filmare este prelucrata cu softuri avansate de specialitate, ca urmare DVD-urile sau Blu-Ray-urile nu vor avea de suferit in privinta calitatii imaginii si sunetului.

In cazul in care cununia civila este programata in alta zi decat cununia religioasa, aceasta poate fi onorata numai dupa o confirmare prealabila.

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video