FotoVideoDJ Bucuresti Afisari: 1007
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Filmari, foto nunta Vizitatori: 401
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Basarbia, , nr. 256, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721833915; 0769351400
-------------------------
Web: Internet
  email: sabo_daniel@yahoo.com; office@fotovideodj.ro
  site: www.fotovideodj.ro

 
Fotografie nunta / botez / eveniment  
Detalii  video  

Daca ati ajuns pe site-ul nostru cu siguranta sunteti in cautarea unei solutii profesionale pentru fotografierea evenimentului dumneavoastra, nunta, botez, cununie, logodna, aniversare, petrecere privata, petrecere de firma, etc.

Fotograful nostru dispune de un echipament foto profesional, care, in combinatie cu gustul artistic al acestuia, vor face ca cele mai frumoase momente din timpul nuntii, botezului sau petrecerii dumneavoastra sa dainuiasca in timp.

Fiecare fotografie va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte la print, in plus toate fotografiile vor fi retusate utilizand softuri avansate de specialitate, pentru a scoate eventualele imperfectiuni.

Fotograful va sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune "Da" pana dupa taierea tortului.

Pe langa fotografiile clasice, puteti opta si pentru albume fotocarte, colaje care, prin efectele lor vizuale, prin calitatea imaginilor, vor incanta pe toti cei care le privesc.

Fotografiile sunt executate de catre personal cu experienta indelungata, cu aparate foto DSLR, blitz-uri si obiective dedicate (Canon EOS 5D, EOS 30D, EOS 40D, EOS 50D, EOS 450D, Nikon D80, D90, D300, D700).

Aceste pachete sunt orientative si se pot rearanja in functie de cerintele dumneavoastra.

Se pot asigura lumini de studio, umbrele, softbox-uri, blende pentru o calitate ireprosabila a imaginii.

Fotograful este prezent pe toata durata evenimentului pentru a capta toate momentele importante.

In cazul in care cununia civila este programata in alta zi decât cununia religioasa aceasta poate fi onorata numai dupa o confirmare prealabila.

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video