Garden Designer, Sfantu Gheorghe / Covasna - Amenajare, proiectare, intretinere gradini Afisari: 313
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 582
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Harniciei, Nr.10, Sfantu Gheorghe, judetul Covasna
-------------------------
Phone: Telefon
  0726782193; 0733025899; 0267347738
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gardendesigner.ro; tavi@gardendesigner.ro
  site: www.gardendesigner.ro

 
Sisteme de irigatii  
Detalii  video  

Trăim într-o lume rapidă, stresantă în care fiecare dintre noi simte nevoia de a evada. Fă din gradină oaza ta de relaxare!

Evadează ajutat de sistemul de irigare automată IRRITROL în grădina de vis pe care dintotdeauna ai visat-o, unde verdele intens al ierbii şterge grijile cotidiene. Sistemul de irigare automat IRRITROL vă ajută să aveţi o grădină de invidiat! Cu ajutorul sistemelor de irigare IRRITROL se realizează o atmosferă plăcută, purificând aerul şi creeând o temperatură recreeatoare în grădina dumneavoastră. Sistemele de irigare IRRITROL oferă o irigare uniformă şi economică.

Ce vă oferă sistemul de irigare marca IRRITOL?• Un mod elegant, prin care puteţi să aveţi o grădină permanent frumoasă.• O floră şi faună bine îngrijită.• Sistemul oferă diferite programe care se pot adapta cerinţelor vegetaţiei din grădina dumneavoastră.• Nu afectează utilizarea grădinii, sistemul este încorporat în pământ.• Programul de irigare poate fi setat în timpul nopţii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video