Flanders - Parchet stratificat, scari interioare, deck si lambriuri, Craiova Afisari: 1459
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 679
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Alexandru Macedonski, Nr. 6 , Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0721277408; 0251419842
-------------------------
Web: Internet
  email: office@flanders.ro
  site: www.flanders.ro

 
De ce sa alegi Kahrs  
Detalii  video  

Iata câteva motive pentru care sa alegi un parchet din lemn de la Kährs. Lemnul este cel mai ecologic, cel mai frumos si mai versatil material disponibil pentru pardoseala. Lemnul da caldura celui mai minimalist interior, sporind în acelasi timp impresia de interior traditional. Si în timp ce tendintele vin si pleaca, calitatea si stilul nu se demodeaza niciodata. De aceea, pardoseala din lemn Kährs va fi intotdeauna alegearea corecta. Kährs înseamna calitate, design,inovatie, grija pentru mediu si durabilitate.

NUMARUL 1 – O LUNGA TRADITIE

 

 

CEL MAI VECHI SI CEL MAI INOVATIVKährs este cel mai vechi producator de podele din lemn înca în functiune, cu o istorie care dateaza din 1857. Între timp, este, de asemenea, cel mai inovativ, cu o traditie de a conduce dezvoltarea parchetului modern.

Kährs a fost fondat ca o afacere de familie în urma cu mai bine de 160 de ani într-un mod durabil. În micul oras Nybro din sudul Suediei - o regiune cunoscuta pentru frumusetea salbatica, peisajul accidentat si padurile dense. 

 

STEJAR DIN VECINATATEA FABRICIIO parte majora a materiei prime pe care o folosim pentru a produce pardoselile noastre din lemn creste alaturi de fabrica principala de productie din Suedia; o zona bogata în stejar si unde sunt plantati mai multi copaci decât recoltati. Aceasta ofera sansa de a controla faptul ca bustenii de stejar sunt produsi într-un mod durabil

NUMARUL 2 – CEL MAI INOVATIV

 

 

THE FIRST ENGINEERED FLOOR1941 – Kahrs inventeaza parchetul stratificat  – patentul este obtinut de Gustaf Karh, nepotul fondatorului.Constructia asigura faptul ca podeaua ramâne intacta, fara a face rosturi si fara a se curba, în ciuda fluctuatiilor sezoniere ale umiditatii.

 

CEL MAI BUN SISTEM DE IMBINAREÎn 1999, Kährs a fost primul producator care a introdus un sistem mecanic de îmbinare a placilor de parchet, fara adeziv - ingeniosul sistem Woodloc®. Acest sistem a revolutionat piata pardoselilor din lemn. Cu Woodloc® 5S, sistemul a fost perfectionat si mai mult.

Suprafate de inalta performanta

Kährs a depus mult efort si a investit foarte mult in cercetare, in gasirea finisajelor suficient de puternice pentru a rezista uzurii zilnice, dar suficient de subtiri pentru a spori frumusetea naturala a lemnului. Toate finisajele noastre , ca vorbim de lac sau ulei, sunt în mod natural lipsite de solvent, formaldehida si izocianat.

 

 

NUMARUL 3 –GRIJA PENTRU MEDIU

 

 

PRODUS VERDEConstructia multistrat Kährs înseamna ca materia prima a lemnului este utilizata cât mai eficient. La uzina din Nybro nimic nu merge la deseuri. Toate deseurile noastre de lemn, precum scoarta, rumeusul si aschiile de lemn se duc la o companie locala de energie. Aproximativ 6.150 de case suedeze se bucura anual de caldura data de lemnul nostru

 

 ABORDAREA ECOLOGICA

Mostenirea suedeza Kährs caracterizeaza tot ceea ce înseamna compania, de la o înalta consideratie pentru calitate si design, pâna la grija pentru mediu. Compania a obtinut o certificare ISO 14001 de management de mediu cu mai mult de un deceniu în urma.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video