Cabinet Medical Dr. Marincea Elena-Fix Clinique-Bucuresti Afisari: 9183
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Chirurgie plastica Vizitatori: 3625
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Bucurestii Noi, nr. 64, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722529728
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fixclinic.ro
  site: www.fixclinic.ro

 
Implanturi mamare  
Detalii  video  

Sanii sunt foarte importanti pentru doamne. Este o caracteristica sexuala extrem de importanta de care femeile sunt constiente, si pe care doresc sa si-o imbunatateasca. Dupa ce a nascut sau alaptat, o femeie, desi tanara si frumoasa, poate ramane cu sani extrem de hipotrofici. Aceste femei nu cer implante mamare ca un moft, sunt interventii de care ele chiar au nevoie pentru a avea o viata normala in continuare.

 

Aceasta patologie se rezolva cu ajutorul implantelor mamare. Plasarea unor implanturi care sa creasca volumul sanului, sa-l aduca aproape de normal, asa cum a fost inainte de sarcina. Aceste implante mamare se pun fie in spatele glandei mamare, fie in spatele muschiului pectoral. Plasarea lor nu este un lucru usor, trebuie facuta o analiza destul de minutioasa a toracelui pacientei, a tegumentului, o analiza a ceea ce-si doreste pacienta pentru ca de multe ori un chirurg poate sa faca o interventie minunata dar care sa nu multumeasca pacientul.

 

Deci ceea ce pacientul isi doreste de la interventie si ceea ce chirurgul obtine in urma interventiei trebuie sa fie intr-o concordanta ceea ce este destul de greu de obtinut.

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video