FARMACIA PHARMA PLANET Afisari: 2374
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Farmacii Vizitatori: 1016
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Savinesti , nr.2, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213322534; 0213322534; 0213322292
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.farmaplanet.ro

 
Card fidelitate Farmaplanet Regulament oficial  
Detalii

Regulament oficial

 

Card fidelitate Farmaplanet

1) OrganizatorulOrganizatorul acestui Program de fidelitate este S.C. Farmaplanet Grup S.R.L. cu sediul in Bucuresti,str. Savinesti, nr. 2, sector 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa TribunalulBucuresti sub nr. J 40/9744/2000, cod unic de inregistrare RO 13478032.

 

Participantii care doresc sa participle la acest Program au obligatia de a respecta termenii si conditiileprezentului Regulament Oficial care este disponibil pentru consultare in toate unitatile Farmaplanet

sau pe site-ul www.farmaplanet.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe durata existenteiProgamului fara notificarea prealabila a membrilor si fara sa fie necesar acordul acestora cu conditiaca modificarile efectuate sa nu se refere la datele cu caracter personal ale clientilor fideli.Organizatorul va face publice prin mijloacele proprii de informare modificarile aduse Regulamentului Oficial.

 

2) Zona de desfasurare a Progamului

Prezentul Program de fidelitate se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in toate unitatile Farmaplanet cuposibilitatea extinderii acestuia si la alti parteneri.

 

3) Durata Programului

Programul de fidelitate se desfasoara pe o perioada nedeterminata. In cazul incetarii acestuia,Organizatorul are obligatia de a anunta in toate unitatile sale incetarea Programului cu cel putin 15zile.inainte.

In cazul suspendarii Progamului de fidelitate Organizatorul are obligatia de a anunta intoate unitatile sale suspendarea Progamului cu cel putin 15 zile inainte precum si perioada desuspendare a Progamului.

Anuntarea incetarii sau suspendarii programului se va face prin afisareade anunturi la loc vizibil in farmacie precum si prin alte mijloace proprii (web-site, e-mail-uri, etc).

 

4) Inscrierea in programul de fidelitate

Progamul de fidelitate se adreseaza persoanelor fizice cu varsta peste 14 ani care au domiciliul stabilin Romania. Participarea la program este conditionata de completarea si semnarea formularului deinscriere disponibil in unitatile Farmaplanet.

 

Participantul este, de asemenea, obligat sa completezetoate campurile marcate din formularul de inscriere.

Aceste campuri sunt : nume, prenume, CNP,serie act identitate, data nastere, sex, localitate, strada, numar, judet/sector, starea civila, datereferitoare la existenta copiilor in familie, date despre studiile solicitantului, telefon de contact, adresae-mail si semnatura.

Dupa completarea formularului acesta se depune la unitatea Farmaplanet deunde a fost solicitat pentru validare si ridicarea cardului de fidelitate Farmaplanet.

Formularele care nusunt completate citet sau care nu sunt semnate nu vor fi validate.In cazul in care cardul de fidelitate este implementat prin intermediul unor parteneri Farmaplanet,solicitantii vor fi informati prin mijloace specifice (afise, brosuri, informare verbala sau prin e-mail, etc)

asupra procedurii de afiliere la programul de fidelitate card fidelitate Farmaplanet.

 

 5) Desfasurarea Programului de fidelitate “Cardul de fidelitate Farmaplanet”

5.1 Acordarea unei reduceri directe

Prin utilizarea cardului de fidelitate intr-o unitate Farmaplanet clientul beneficiaza de o reduceredirecta de 5% la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic. In cazul in care clientulcumpara si medicamente eliberate pe baza unei/unor retete compensate, reducerea de 5% se aplicadoar pentru suma de bani achitata in numerar de client.

 

5.2 Promotii sau beneficii suplimentare

Cardul de fidelitate Farmaplanet ofera posibilitatea participarii la promotii speciale si concursuriadresate doar clientilor inscrisi in Programul de fidelitate Farmaplanet.

 

6) Utilizarea cardului de fidelitate

Clientul trebuie sa anunte ca este posesor de card de fidelitate in vederea acordarii reducerii directe,inainte ca personalul din farmacie sa inceapa sa introduca in casa fiscala de marcat valoareaproduselor achizitionate.

 

Valoarea reducerii directe va fi inscrisa pe bonul fiscal aferent achizitiei respective.

Orice obiectie in ceea ce priveste acordarea reducerii directe poate fi acceptata doar cu conditiaprezentarii bonurilui fiscal primit cu ocazia cumpararii.Cardul va putea fi utilizat la max. 96 de ore de la completarea formularului de inscriere.

Aceasta durata de timp este necesara pentru activarea cardului in vederea utilizarii acestuia in intreaga reteade unitati Farmaplanet.

 

7) Pierderea sau deteriorarea cardului de fidelitate

In cazul in care cardul de fidelitate s-a pierdut sau s-a deteriorat intr-o maniera in care el nu mai poatefi recunoscut de scanarele din farmaciile Farmaplanet., posesorul cardului de fidelitate trebuie sa seadreseze oricarei farmacii Farmaplanet pentru a i se emite un nou card de fidelitate.Pe baza actului de identitate clientului I se va emite un nou card de fidelitate.Falsificarea unui card de fidelitate se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

8) Protectia datelor personale, drepturi si obligatii

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 referitoare la prelucrarea si libera circulatie a datelorpersonale, completarea si semnarea Formularului de înscriere presupune exprimarea expresa si faraechivoc a consimtamântului cu privire la prelucrarea în scopuri de marketing a datelor pe durataexistentei calitatii de membru în programul de fidelizare "Card de fidelitate Farmaplanet" precum siulterior încetarii programului.

 

Toate datele mentionate de membru în formularul de inscriere pot ficolectate si prelucrate de catre S.C. Farmaplanet Grup S.R.L.S.C. Farmaplanet Grup S.R.L a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de datecu carcter personal sub nr. 10645 de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii

 

Datelor cu Caracter Personal.Pe durata apartenentei la programul de fidelizare "Card de fidelitate Farmaplanet", cât si dupaîncetarea apartenentei, membrii au urmatoarele DREPTURI:

 

(1) Dreptul la informare.

(2) Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru osolicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

(3) Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte;

b) transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.

(4) Dreptul de opozitie;

dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici ojustificare, ca datele care îi vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numeleoperatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.

 

(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

(6) Dreptul de a se adresa justitiei.În vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (2), (3) si (4) persoana vizata va înaintaoperatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate aratadaca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de postaelectronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numaipersonal.

 

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la telefon: 021.33.22.534, la email:office@farmaplanet.ro

sau la adresa: Str. Savinesti, nr. 2, sector 4, Bucuresti.

Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate în termen de 15 zile de ladata primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea decomunicare.S.C. Farmaplanet Grup S.R.L. va avea dreptul sa foloseasca informatiile membrilor stocate înbaze de date computerizate, incluzând activitati legate de marketing si campanii de informare.

Aplicând pentru programul "Card de fidelitate Farmaplanet", aplicantul îsi da consimtamântul pentrufolosirea datelor personale si a celor legate de activitatea lui în cadrul programului de fidelizare cuscopul administrarii programului "Card de Fidelitate Farmaplanet", a discounturilor, a ofertelorspeciale, a altor beneficii si a activitatiilor de marketing.S.C. Farmaplanet Grup S.R.L. îsi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul programului defidelizare "Card de fidelitate Farmaplanet", pe durata existentei programului, fara o notificareprealabila a membrilor programului si fara sa fie necesar acordul acestora cu conditia ca modificarileefectuate sa nu se refere la datele cu caracter personal ale clientilor fideli.Acest regulament va fi afisat în toate unitatile Farmaplanet.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
ingrijire a picioarelor  |  Accesorii alimentatie  |  Accesorii bebelusi  |  Afectiuni de prostata  |  Afectiuni hepato biliare  |  Afectiuni prostata  |  Amenajari moderne  |  Amenajari spatii comerciale  |  Anunturi prin telefon  |  Apa plata  |  Apa plata dozator  |  Biberoane si tetine   |  Campanii marketing  |  Categorii de produse  |  Circulatia periferica   |  Circulatia venoasa  |  Circulatie periferica   |  Cod acces  |  Completarea datelor contact  |  Cosmetice accesorii  |  Cosmetice copii  |  Creme dermato-cosmetice vanzari  |  Cresterea copiilor  |  Decizii modificare suspendare incetare  |  Dispozitive medicale  |  Email marketing  |  Evidenta date personal  |  Fara prescriptie medicala   |  Farmacii bucuresti  |  Farmacii cu program normal  |  Farmacii non stop  |  Farmacii sector 3  |  Farmacii sector 4  |  Galeria comerciala  |  Galeria comerciala mall  |  Identitate produs  |  Identitate verbala  |  Identitate web  |  Ingrijire a tenului   |  Ingrijirea tenului  |  Inregistrare fiscala   |  Inregistrare nume site  |  Inscriere casa marcat  |  Inscrieri case marcat  |  Insulina, vanzari  |  Mama si copilul   |  Marci pentru copii   |  Marketing direct  |  Medici familie sector 4  |  Mijloace de supraveghere   |  Modelarea picioarelor  |  Oficiul registrului comertului  |  Oficiul registrului comertului tribunalul bucuresti  |  Operator date caracter personal  |  Par si unghii   |  Personal serviciu  |  Piata romaneasca  |  Piata victoriei   |  Plafar  |  Prelucrare peste  |  Prescriptie medicala  |  Producatori cosmetice  |  Produse bebelusi  |  Produse cosmetice minerale  |  Produse cosmetice naturale  |  Produse ingrijirea corpului  |  Produse ingrijirea picioarelor  |  Produse naturale  |  Produse pentru slabit  |  Produse slabit  |  Programe slabit  |  Protectia datelor   |  Protectia datelor caracter personal  |  Reducerea de personal  |  Reducerii de personal   |  Registrul comertului  |  Retete compensate  |  Retete gratuite  |  Retete gratuite si compensate  |  Serviciu gratuit  |  Serviciu special   |  Suplimente minerale  |  Suplimente naturale diabetici  |  Suplimente nutritive  |  Suplimenti nutritivi  |  Vitamine circulatie  |  Vitamine copii  |  Vitamine pentru copii  |  Vitamine, minerale, antioxidanti  |  Web marketing  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.