Fan PC - Reparatii calculatoare, laptopuri, monitoare Bucuresti Afisari: 1626
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 796
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Al. Obregia, nr. 27, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0765683020
-------------------------
Web: Internet
  email: fanpc.contact@gmail.com
  site:

 
Reparatii Laptopuri  
Detalii  video  

CURATARE LAPTOPURI:     

 

Acest serviciu cuprinde demontarea completa a laptopului, curatarea si regenerarea prin ungere cu ulei special a colerului, schimbarea pad-urilor termice de pe chipset-uri, schimbarea pastei termice de pe procesor. In functie de ora la care este adus in firma, acest serviciu se poate face in aceeasi zi, sau ziua urmatoare. Durata de timp a operatiunilor de curatare este intre 2 si 4 ore, in functie de modelul laptopului. Pretul pentru aceste servicii este de 100 lei.

 REPARATII LAPTOPURI:     

Reparam aproape orice defectiune a laptopului dumneavoastra, incepand de la inlocuiri de display , reparatii pe sursa de alimentare a placii de baza, inlocuiri de tastaturi, inlocuiri de chipset-uri , southbridge, northbridge, grafice. Preturi estimative:          

1. Inlocuire display - 50 lei (serviciul este gratuit daca display-ul este cumparat de la noi. Preturile display-elor difera in functie de marime si modelul laptopului si variaza intre 150 si 500 lei )          

2. Reparatie alimentare laptop (laptopul nu mai incarca, nu se mai alimenteaza, alimentatorul intra in scurt, etc.) – 150 – 300 lei, in functie de modelul laptopului si de gravitatea defectiunii.          

3. Inlocuire tastatura – 30 lei (serviciul este gratuit daca tastatura este cumparata de la noi. Preturile tastaturilor difera in functie de modelul laptopului si variaza intre 150 si 200 lei )          

4. Inlocuire chipset-uri (laptopul se blocheaza, nu mai poate fi instalat windows-ul, da ecran albastru, nu se mai vede nimic pe display, nu mai sunt recunoscute usb-urile, etc. ) – 200 – 400 lei, in functie de modelul laptopului si de gravitatea defectiunii.         

 5. Resoftare completa – 100 lei

 
 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video