Fabrica, Club, Pub,Tersa - Bucuresti Afisari: 1119
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cluburi de noapte Vizitatori: 536
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
11 Iunie, Nr. 50, sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0753227422; 0753315563; 0749116508
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fabrica-club.ro; club.fabrica@gmail.com
  site: www.fabrica-club.ro

 
Fabrica Terasa  
Detalii  

Terasa Fabrica este deschisa pe tot parcursul verii

Pizza, pastele, burgerii, quesadilla, salate si am putea continua pâna mâine si cu restul.

Meniul nostru în format A2 are 12 pagini, sigur gasesti ceva care sa valseze dulce cu stomacul tau.”

VEZI MENIUL!

LOC DE JOACA

Da da, avem si din asta! Ca sa nu trebuiasca sa-ti faci griji cu cine lasi copiii acasa, ia-i cu tine!

Avem un spatiu de joaca bestial, cu niste chestii în care ne-am da si noi (daca am avea voie).”

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Baruri, pub-uri , cafenele, ceainarii  |  Carne pui  |  Club party  |  Cluburi de noapte  |  Cluburi sector 5  |  Concerte live organizari  |  Evenimente lansare  |  Evenimente private  |  Evenimente tematice  |  Meniul zilei  |  Mers pe jos  |  Muzica live  |  Muzica petreceri  |  Night club  |  Organizari concerte live  |  Petreceri tematice  |  Pizza bacon  |  Pizza capriciosa  |  Pizza funghi  |  Pizza gorgonzola  |  Pizza margherita  |  Pizza mexicana  |  Pizza mozzarella  |  Pizza prosciutto crudo  |  Pizza prosciutto funghi  |  Pizza prosciutto salami  |  Pizza quatro formaggi  |  Pizza quattro stagioni  |  Pizza salami  |  Pizza suprema  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Quattro stagioni  |  Salate gustari  |  Vanzare vinuri  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.