Fabi Comimpex 95 Bucuresti - Service imprimante,reincarcare cartuse Afisari: 1274
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 597
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Logofat Tautu , nr. 68 A, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723512316; 0723615930; 0213358741
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fabi.ro
  site: www.fabi.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Cunoscuta de mai bine de 15 ani pentru profesionalism, seriozitate si preturi competitive, Fabi Comimpex 95 continua sa fie lider national in reincarcari cartuse, service imprimante si vanzarea de imprimante second hand.

Fabi este partenerul pe care poti conta. Preocuparea noastra principala este de a oferi clientilor servicii si produse la un standard inalt de calitate, chiar si atunci cand primim comenzi de capacitate mare ce necesita solutionare in regim de urgenta.

Pentru confortul partenerilor nostri, oferim consultanta si asiguram transportul comenzilor substantiale. Scopul consultantei este de a ne ajuta clientii sa isi satisfaca nevoile, fara cheltuieli inutile, si sa contribuim la eficientizarea modului de lucru. De aceea noi ne ocupam de analizarea amanuntita a consumului necesar unei bune desfasurari a activitatii pe care acestia o intreprind si de stabilirea unor oferte rentabile.

Mai exact, stabilim necesarul de aparatura luand in calcul necesitatea de printare, scanare sau copiere monocrom ori color: daca se printeaza mult alb-negru ii vom recomanda o imprimanta monocrom, pentru printarea pozelor sugeram folosirea unei imprimante inkjet, etc. Nu precepem costuri pentru consultanta oferita daca clientul ramane fidel produselor sau serviciilor noastre.

Ne diferentiem de competitori prin urmatoarele caracteristici:

  • lucram in regim de urgenta la cererea clientului;
  • oferim consultanta si servicii de calitate;
  • garantam calitatea serviciilor si produselor oferite;
  • oferim transport pentru comenzile substantiale;
  • detinem un sediu stabil, echipat corespunzator, unde ne ocupam de problemele clientilor;
  • lucram fara intermediari, motiv pentru care serviciile noastre au preturi scazute;
  • oferim garantie la imprimantele second-hand (1an);
  • oferim garantie la reparatiile imprimantelor (6 luni).

La Fabi, raportul calitate-pret este mereu in favoarea clientului, pornind de la reincarcarea cartuselor, pana la vanzarea sau repararea imprimantelor. Astfel, spre deosebire de alte firme, noi va putem incarca tonerele sau cartusele inkjet pe loc si la un pret mai mic, pentru ca nu ne incadram in categoria resellerilor de servicii. Sau, daca aveti comenzi de capacitate mare ne puteti contacta si in doar cateva ore veti avea cartusele reincarcate si returnate.Totodata, la alte firme testarea cartuselor nu se face corespunzator sau nu se face deloc. Noi dispunem de un sediu echipat profesional, cu imprimante specifice fiecarui tip de cartuse cu care testam produsele inainte de a le livra clientilor, fara a va provoca disconfort la sediul dumneavoastra. Pentru ca este un partener de nadejde, Fabi foloseste numai produse de calitate, testate individual pentru cele mai bune rezultate.Firma noastra va poate orienta in alegerea echipamentului necesar astfel incat sa puteti beneficia de un volum mare de printari la costuri reduse semnificativ. Astfel venim in sprijinul dumneavoastra cu cele mai bune preturi, servicii si echipamente de calitate si, mai ales, consultanta. Noi sustinem necesitatea unui volum mare de printari cu suport si fiabilitate.

Suntem printre primele companii din Romania care folosesc tehnologii avansate destinate incarcarii de cartuse inkjet si a tonerelor de imprimanta, color si alb-negru. Utilizand cerneluri specifice pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul foarte bun al procesului de reincarcare. Aveti siguranta unui serviciu de calitate si in acelasi timp economisiti pana la 80% din suma necesara cumpararii unui toner/cartus nou.

Ne mandrim prin inovatie in domeniu, prin refill-urile originale Fabi, patentate la nivel national. Acestea reprezinta un set utilitar, destinat reincarcarii simple a oricarui cartus.

Vizitati sectiunile siteului pentru a afla detalii referitoare la serviciile oferite. Oricand aveti nelamuriri, va stam la dispozitie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video