Cum ne afecteaza calcarul masina de spalat? Calcarul este principalul factor ce deterioreaza piesele unei masini de spalat automate sau a unei masin de spalat vase si nu numai. In timpul trecerii apei prin instalatia masinii de spalat automate sau vase, sarurile minerale dizolvate in apa se depun sub forma de crusta. Depunerile sunt foarte intense in cazul modificarii temperaturii apei. Pentru a evita duritatea rufelor sau opacitatea vaselor venim in ajutorul Dvs cu noua tehnologie anticalcar.....Filtrul anticalcar. De ce e bine sa evitam calcarul? O data format calcarul in interiorul masinii de spalat rufe sau vase reduce randamentul de transfer termic, creste consumul de energie, reduce diametrul tuburilor si provoaca costuri ridicate pentru curatirea sau inlocuirea acestora. Montand acest Filtrul anticalcar se reduc depunerile de calcar si masina Dvs va avea o viata mai lunga, iar rufele vor fi mai placute la atingere. Cum se introduc hainele in masina de spalat? Depinde de tipul de haine pe care vrem sa le spalam, nu introduceti haine colorat deschise (rosu, portocaliu, roz) impreuna cu cele colorat inchise(ablastru, verde, maro). Pentru o durata de viata mai lunga, hainele trebuiesc spalate in functie de culoare/culori.Cele albe se spala doar cu cele albe, iar cele negre doar cu cele negre. Cum scap de grasimea adunata in masina de spalat vase? Pentru a scapa de acel strat de grasime depus pe peretii masinii de spalat vase, e bine de stiut ca putem folosi produse tipice pentru curatarea masinii de spalat vase. Mirosuri insuportabile in frigider? Pentru a scapa de mirosurile neplacute din frigiderul Dvs luati o ceascuta de cafea macinata si asezatil-o pe ultimul raft din frigider. O data la trei patru zile schimbati cescuta de cafea si astfel mirosurile din frigiderul Dvs vor disparea. Cum de aseaza legumele in frigider?.... dar carnea? Este important sa stim cum ne amenajam cum ne asezam alimentele in frigider. - toate legumele si fructele trebuiesc spalate si sterse (uscate) inainte de introducerea in frigider; - ouale pot fi spalate cu apa simpla si asezate in compartiment special (cu capac inchis); - branza si toate produsele lactate (se stie ca laptele este un mediu mai mult decat propice pentru dezvoltarea microbilor...) puse in cutiute de plastic sau in folii de staniol sau plastic; - mezelurile si carnea, invelite in folii, puse pe rafturi separate de celelalte produse; - sticlele de suc, bere...sa fie spalate inainte de a fi introduse in frigider; - frigiderul trebuie dezghetat (daca nu are dezghetare automata) si spalat saptamanal; - nu uitati ca frigiderul si congelatorul trebuiesc spalate si dezinfectate periodic. Vara trebuie sa-l curatati mai des din cauza fructelor si legumelor care sunt pastrate . Nu toti microbii sunt distrusi de temperaturile joase. |