Centrul de Limbi Straine ExamPlus Afisari: 434
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri limbi straine Vizitatori: 271
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Mihai Eminescu, Nr.36, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256 490232 ; 0745 069 056;
-------------------------
Web: Internet
  email: ania.pop@examplus.ro; lacramioara_ro@yahoo.com
  site: www.examplus.ro


 
Despre noi  
Detalii  video  

Centrul de Limbi Straine ExamPlus, centru autorizat LCCI, vine in intampinarea copiilor, tinerilor precum si a adultilor care doresc sa invete engleza, germana, franceza, italiana, spaniola sau romana.

 

IMPORTANT

pentru elevii care se pregatesc pentru bacalaureat:

Vrei sa inlocuiesti proba de limba straina de la bacalaureat cu o diploma de limba straina recunoscuta international? La noi se poate sustine examenul LCCI - London Chamber of Commerce and Industry! De asemenea, oferim cursuri de pregatire pentru LCCI precum si pentru examenele Cambridge sau Goethe.

 

Deoarece ne preocupa performanta cursantilor nostri, salile noastre sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru o buna desfasurare a procesului de invatare a limbilor straine. Profesorii nostri sunt absolventi ai Facultatii de Litere din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, avand certificate de performanta lingvistica si studii de pregatire in metodica in strainatate.

 

In afara cursurilor propriu-zise, studentii nostri pot beneficia de acces gratuit la centrul de self-study din cadrul scolii. Saptamanal organizam intalniri moderate de profesorii ExamPlus care dau ocazia cursantilor sa comunice in limba straina studiata intr-un cadru informal. Cluburile de conversatie de germana si engleza au loc in fiecare luni, respectiv miercuri la clubul Exit (in spatele cofetariei Trandafirul de langa Bega) incepand cu ora 21.

  

Program relatii cu publicul: Luni - Vineri 13.00 – 19.00

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video