Eurostivuitoare - Inchirieri de utilaje pentru constructii, Oradea Afisari: 1050
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Utilaje pentru constructii (inchirieri) Vizitatori: 459
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Clujului, Nr. 202 A, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0359434445; 0740304050; 0259434445
-------------------------
Web: Internet
  email: office@stivuitoare.com
  site: www.stivuitoare.com

 
Stivuitoare.Com - detalii firma  
Detalii  video  

Stivuitoare.Com a fost înfiintata în anul 1992, având unul dintre obiectele de activitate comercializarea stivuitoarelorechipamentelor de ridicat si a pieselor de schimb. Dupa o experient de peste 20 de ani în domeniul stivuitoarelor si a echipamentelor de ridicat, suntem cunoscuti ca fiind una dintre firmele care poate oferi cea mai larga gama de piese de schimb pentru majoritatea marcilor de stivuitoare si echipamente de ridicat.

Firma noastra cunoaste peste 8 (opt) milioane de repere pentru procurarea pieselor de schimb de pe piata mondiala, din care 280.000 de piese de schimb le putem livra într-un interval de timp de 48 de ore.

Dorim sa fim un sprijin în dezvoltarea firmei dumneavoastra. Prin noi puteti obtine stivuitoaretranspaleti(manuali, electrici, cu cantar si altii), platforme cu brat articulateplatforme pe verticala(tip foarfece) noi si second-hand reconditionate precum si anvelope sau cauciucuri pline.

De asemenea va oferim si urmatoarele servicii: închirieriservicegarantiipost-garantiischimburi în sistem "buy-back"intermedieri vanzari-cumapari stivuitoare, alte schimburi, pentru orice tip de utilaje, asistenta non-stop la punctele dumneavoastra de lucru.

 

Pentru orice alte detalii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

În prezent agentii nostri de vânzari va asteapta în majoritatea zonelor tarii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video