Eurofoam - Producator de spume poliuretanice flexibile, Bucuresti Afisari: 3107
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 1507
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos Oltenitei, Nr. 226 F si G, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0372047441; 0372047443; 0372047444
-------------------------
Web: Internet
  email: ro.office@eurofoam.eu
  site: www.eurofoam.ro

 
Despre firma Eurofoam  
Detalii  video  

Eurofoam în România a fost înfiintata în anul 1997 la Craiova, sub numele Poliflex, si este membra a grupului Eurofoam Austria. Este o companie cu capital integral privat, având ca actionari: Eurofoam BV din Olanda si Eurofoam Gmbh din Austria.Înca de la început s-a axat pe productia de spume poliuretanice flexibile, folosindu-se un proces tehnologic discontinuu.Ulterior în anul 1999 si-a mutat sediul central la Sibiu, unde de altfel functioneaza masina de spumat burete, iar punctele de lucru sunt centre de debitare a spumei poliuretanice. Productia a fost strategic pozitionata în centrul tarii, fiind cel mai mare centru de spumare continua din Romania.Cei peste 300 de angajati îsi desfasoara activitatea în cele 6 locatii ce acopera întreg teritoriul national: Sibiu, Bucuresti, Baia Mare, Craiova, Piatra Neamt.Gama de produse, tehnologia si serviciile orientate tot timpul spre satisfacerea partenerilor ne-au garantat timp de 10 ani pozitia de lider de piata din România, în portofoliul nostru regasindu-se companii de renume national si mondial.

---------------------100+Aplicatii pentru bureteAfla mai multe despre ele.Ce înseamna solutii? 

O echipa pregatita sa va ofere cea mai buna îndrumare în alegerea produsului care se potriveste perfect necesitatilor dumneavoastra. Daca doriti sa tapitati o canapea sau un scaun, daca doriti sa izolati orice tip de încapere sau sa va filtrati apa din piscina noi va putem oferi aceste produse.

Cost avantajos

Costul nu înseamna pret. Costul înseamna ca, dupa fiecare colaborare, sa aveti un câstig.

Ce înseamna solutii complete?

Consultanta + spuma poliuretanica flexibila + tehnologie de debitare + putere de productie + accesorii + logistica + putere de acoperire. Consultanta este gratuita pentru ca face parte din filozofia noastra de satisfacere a partenerilor.

Burete

Peste 60 de tipuri de spuma poliuretanica flexibila destinata industriei de mobilier tapitat si saltele si peste 20 de tipuri de spuma poliuretanica flexibila destinata aplicatiilor din industria auto, constructiilor, packaging si multe altele.

Tehnologie de debitare

Va puteti convinge singuri din cele peste 10 modalitati de taiere.

Putere de productie

În ultimii 10 ani am produs atât burete cât sa acoperim cu un strat de 1mm un mic orasel. Adica peste 100.000 de tone de burete.

Accesorii

Aveti probleme suplimentare în aprovizionarea cu accesorii (chinga, capse, adezivi, vatelina)? Le puteti achizitiona de la noi. Cu siguranta au loc în acelasi transport.

---------------------Eurofoam GmbHCompaniaCine este?Cine este?

A luat fiinta în 1992 sub forma unui Joint Venture 50/50% între GREINER Austria si Grupul Belgian RECTICEL.

Istorie

Dupa patru ani de munca în echipa încununata cu succes în Europa de Est, partenerii au încorporat productia lor de spuma poliuretanica moale din Germania si Austria în cadrul companiei si au extins conceptul de Joint Venture pentru a acoperi toata Europa Centrala.Este compania cea mai mare din Europa în domeniul spumelor poliuretanice cu 39 de fabrici în 12 tari din Europa Centrala si de Est si produce în jur de 120.000 de tone de spuma PU pe an. Compania produce si prelucreaza spume poliuretanice.Fiecare companie din cadrul grupului actioneaza sub propria autoritate si se poate concentra pe anumite activitati la cererea cumparatorilor si a nevoilor pietei regionale.A dezvoltat o gama larga de produse care rezolva problemele diverse ale partenerilor sai precum ar fi tipuri speciale de spume PU, solutii pentru Ambalare sau Izolatii Fonice.Furnizeaza spume PU nu doar industriei de mobila si saltele ci si industriilor textila, de încaltaminte si automobilistica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video