Euro House - Panouri si sisteme solare fotovoltaice, Brasov Afisari: 1138
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 843
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Fundatura Harmanului, Nr. 3, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268331111; 0730040065
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@euro-house.ro; sales@profyheat.com
  site: www.euro-house.ro

 
Sistem fotovoltaic On-Grid Pret: 5.102,89 RON
Detalii  video  

Sistemul fotovoltaic On-Grid se conecteaza în reteaua electrica existenta. Curentul produs este consumat direct, micsorând substantial valoarea facturii de curent. Surplusul de curent neconsumat se injecteaza în reteaua centrala si poate fi vândut sau compensat cu furnizorul în facturile ulterioare, reducând facturile si mai mult.Componenta: Panouri fotovoltaice clasa Premium; Invertor fotovoltaic On-Grid; Conectori si cabluri.

Sistemul fotovoltaic On-Grid se conecteaza în reteaua electrica existenta a utilizatorului. Curentul produs se consuma instantaneu, iar aceasta înseamna mai putin curent cumparat de la contor, respectiv si o factura mai mica de la furnizor. Daca sistemul fotovoltaic va produce mai mult curent decât aveti nevoie, surplusul de curent va fi “exportat” în reteaua publica. În cazul subproductiei, doar deficitul de curent va fi “importat” din reteaua publica, si doar acesta se va regasi în factura. În acest fel va fi micsorata sau chiar eliminata factura de curent.

Sistemul On-Grid functioneaza fara acumulatori.

În caz de întreruperi de curent la furnizor, Invertorul On-Grid sisteaza productia proprie de curent pentru întreaga perioada cât este oprit curentul la furnizor. Este o cerinta cadru pentru a evita injectarea curentului în reteaua publica în vederea protejarii angajatilor din echipele de interventie care pot lucra la remedierea defectiunilor.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video