Euro Constructii - Constructii civile, Galati Afisari: 308
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 845
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Cluj , Nr.45, Bl. Doja 2, Parter, Galati, judetul Galati
-------------------------
Phone: Telefon
  0724150277 ; 0726143184 ; 0731374458
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@euro-constructii.ro; office@euro-constructii.ro
  site: www.euro-constructii.ro

 
Complex Parcul Libertatii, Galati  
Detalii  video  

Complex Parcul Libertatii este situat in partea de Sud a Parcului Libertatii din Galati!

Bloc Libertatii I are 52 apartamente si toate au fost vandute.

Ca prim pas au decis sa realizeze un complex de 11 apartamente, lucrare la care au aplicat cateva idei preluate din Italia cum ar fi amenajarea unei parcari subterane pentru toate apartamentele, a unei zone barbeque rezervata locatarilor, executarea pirtilor comune la standarde premium si realizarea finisajelor interioare la alegerea clientilor.

O alta idee pe care au tinut sa o puna in aplicare a fost aceea de a documenta fiecare etapa a constructiei si de a pune toate informatiile la dispozitia celor interesati de achizitionarea unui apartament.

Acest lucru a fost apreciat de clienti, deoarece documentele si fotografiile le-au oferit mai multa siguranta si au inclinat balanta in favoarea achizitiei apartamentelor. Decizia de a folosi doar materiale de calitate si de a documenta totul, inclusiv verificarile facute de catre asociatii firmei, pentru a proba calitatea materialelor, a fost un alt punct in favoarea constructorilor. Pentru a putea oferi un produs bun si pentru a-i garanta calitatea, asociatii firmei sunt in permanenta prezenti pe santier, lucrand cot la cot cu muncitorii.

In ceea ce priveste vanzarea unui apartament politica noastra este accea de a mentine un pret mic, de a lasa clientul sa-si aleaga finisarile in functie de preferinte si de a decide modul de plata impreuna cu acesta si nu intr-un mod prestabilit.

Lucrarile se efectueaza pe terenuri proprietate a societatii, lucru ce reprezinta inca un avantaj al clientului care devine proprietar pe cota indiviza de teren si nu trebuie sa plateasca chirie.

Suprafetele puse la vanzare constituie doar perimetre ale apartamentelor, urmand sa fie incluse in pret si cotele indivize parti comune si teren aferent. Dorim sa facem clientul sa se simta ca intr-o familie atunci cand decide sa cumpere un apartament si vom avea grija sa ii ascultam sugestiile, sa ii indeplinim dorintele si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a fi cei mai buni constructori.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video