Eurial Invest, Otopeni - Dealer Peugeot Afisari: 154
Categorie: AUTO MOTO >> Leasing, rate auto Vizitatori: 505
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Bucurestilor , Nr. 24, DN1, Otopeni
-------------------------
Phone: Telefon
  0212029930
-------------------------
Web: Internet
  email: office@eurialotopeni.ro
  site: www.eurial.ro

 
Peugeot 508  
Detalii  video  

Descoperă noul PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazne? ce nu face compromisuri în ceea ce prive?te designul, oferă caracteristici tehnologice de ultimă genera?ie ?i o experien?ă de condus intensă.

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, noul sedan radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator.

Indeplineste-ti dorintele pentru perfectiune.Designul asigura o estetica si o calitate necompromise: proportiile sale echilibrate, portierele fara rame, finisajele si caracteristicile usor de înteles au fost proiectate cu precizie, astfel încat fiecare detaliu sa adauge eleganta si perfectiune.

 Refuza compromisurile si inchide cerculDatorita eficientei motoarelor PureTech Euro 6.2 sau BlueHDi si a cutiei de viteze automate EAT8i cu 8 trepte, PEUGEOT 508 combina puterea cu emisiile de CO2 controlate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video