Ester Tours - Transport persoane Bucuresti > Anglia, Italia, Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia Afisari: 620
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport de persoane Vizitatori: 340
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strapungerii Silvestru , Nr. 4, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0773908912; 0332086277
-------------------------
Web: Internet
  email: office@estertours.ro; estertours28@gmail.com
  site: www.estertours.ro

 
Transport persoane Romania Belgia  
Detalii  video  

Curse de autocar , microbuz Romania Belgia in zilele de LUNI, MIERCURI,VINERI SI SAMBATA direct la ADRESA de destinatie dorita .Firma de transport persoane Belgia Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Belgia, curse regulate cu plecare din Romania in Belgia.

Cele patru curse de transport persoane Romania - Belgia si Belgia - Romania se realizeaza cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxim siguranta si confort .

Transport cu autocar Romania Belgia

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii placute cu autocarul dus-intors in Belgia si reduceri considerabile , pentru copii, adulti si pensionari.

Transport autocar microbuz Belgia Romania pleaca din Belgia, LUNI,MIERCURI,VINERI,SI DUMINICA din orasele : LIEGE,GENK, HASSLET, NAMUR, CHARLEROI, BRUXELLES, LA LOVIERE, LEUVEN, LIER, ANTWERPEN, GENT, WAREGEM, KORTRIJK, IEPER, ROESELARE .

Bilete de autocar Romania Belgia

REDUCERI : grupurile de persoane beneficiaza de reduceri  importante, copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 50 % din pretul biletului de autocar Romania - Belgia. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video