Eren Cons - Pardoseli industriale, constructii civile si industriale, Brasov Afisari: 993
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 492
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Carpatilor, Nr. 60, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268410960; 0268315500; 0755017272
-------------------------
Web: Internet
  email: erengrup@eren.ro; manda.victor@eren.ro
  site: www.eren.ro

 
Despre firma Eren Grup  
Detalii  video  

Am inceput sa construim in Romania in 2005, iar din 2009 executam in calitate de Antreprenor General lucrari complexe, de mare anvergura si de orice tip – civile, industriale, comerciale, agricole, de energie verde sau speciale.In anul 2017 am intrat in topul celor mai puternice 100 de companii din Brasov, iar in 2018 am urcat pe locul 49 in Topul National 100 Antreprenori Generali in Constructii (sursa IBC Focus)!

Astazi, EREN inseamna un grup de companii cu o vasta experienta in domeniul Constructiilor si un portofoliu de peste 400 de proiecte proiecte si clienti in aproape toata tara:Brasov, Buzau, Caras Severin, Constanta, Covasna, Giurgiu, Ilfov, Neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Timis, Arges, Dolj, Salaj, Bacau, Vrancea, Mures, Cluj, Suceava, Arad, Bihor, Hunedoara, Galati, Harghita, Ilfov, Tulcea, Sibiu, Vaslui, Dambovita, Alba si Teleorman

CALITATE

Nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de calitatea materialelor folosite si a rezultatelor livrate! Alegem intotdeauna solutii certificate de la furnizori recunoscuti pe piata constructiilor: Megaprofil, Lambda Sisteme, Steel&Alu Building, Ejot, Sika Romania, Europroduct, Felbermary, Deme Macarale, Holcim, Carpat Beton, Metabras, Recobol, Seda Invest, etc

TRANSPARENTA

Nu avem nimic de ascuns, de aceea facilitam cu profesionalism schimbul de informatii dintre clientii actuali si fostii beneficiari. Cand prezentam proiecte similare unui potential client, acesta poate face o vizita intr-unul din spatiile respective (inclusiv in zone accesibile doar personalului) si afla detalii suplimentare despre acel proiect chiar de la beneficiar.

PROFESIONALISM

Comunicarea deschisa cu toti cei implicati in proiect si respectarea conditiilor contractuale stabilite initial – de la buget, termene de livrare si pana la calitatea rezultatului final - este o prioritate pentru noi. Acest lucru ne-a pozitionat ca parteneri de incredere pe piata constructiilor din Romania si un portofoliu de clienti care revin cu incredere la noi.

RESPONSABILITATE

Ne asumam responsabilitatea atat fata de oamenii din ECHIPA si de CLIENTII nostri, cat si fata de VIITOR, deoarece credem cu tarie ca ceea ce facem AZI ne defineste nu doar maine, ci si peste sute de ani. De aceea, investim constant in dezvoltarea echipei, in imbunatatirea conditiilor de munca si in cea mai performanta tehnologie, avand mereu grija de mediul inconjurator si de ceea ce lasam in urma noastra.

ADAPTABILITATE

Situatia de pe teren este, adesea, diferita de cea de pe hartie. De aceea, abordam fiecare proiect individual, tinand cont de resursele disponibile, dar si de cele potentiale. Mobilitatea interna a echipelor, configurarea si organizarea santierelor si experienta de Antreprenor General in lucrul cu echipe si specialisti project based ne ajuta sa abordam corect, concret si in timp util orice tip de proiect, indiferent de dimensiuni si locatie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video