EMS Floor Systems - Pardoseli epoxidice si hidroizolatii, Turda / Cluj Afisari: 267
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii hidrofuge, condens, igrasie Vizitatori: 110
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Petru Maior, Nr. 4, Turda, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0722563748 ; 0726307277; 0758027907
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ems-floor.com
  site: www.emsfloorgroup.ro

 
Despre EMS Floor Group  
Detalii  video  

EMS Group a fost înfiintata în 2010 din dorinta fratilor fondatori de a ajuta si de a contribui la prosperitatea oamenilor. EMS este un vis care s-a conturat înca din adolescenta, fiind materializat sub forma unei companii pragmatice, care deserveste comunitatile într-un mod foarte concret. Expertiza echipei începe, asadar, cu oamenii care conduc compania, fiind ei însisi practicieni în domeniu, profesionisti care au lucrat direct, cot la cot cu cei de la toate nivelurile de executie.

Ceea ce îsi doreste echipa EMS este sa fie suport real pentru antreprenorii si producatorii mici si mijlocii, prin capacitatea de productie si echipe simultane operative, dar si prin folosirea celor mai diverse sisteme de aplicare a pardoselilor la nivel european.

EMS implementeaza sisteme de pardoseli pentru o varietate larga de spatii – inclusiv din industria alimentara, spatii comerciale, dar si pentru terenuri de sport, parcari, clinici, birouri. Complementar la serviciile de pardoseli EMS GROUP ofera si servicii de hidroizolatii si polishing.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video