Electric Max Bucuresti - Bransamente si reparatii instalatii electrice Afisari: 1623
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 657
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul. Constantin Brancoveanu, Nr. 116, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723395557
-------------------------
Web: Internet
  email: electricmax.office@yahoo.com
  site: www.avizeinstalatiielectrice.ro

 
Instalatii electrice exterioare  
Detalii  video  

Regula este ca aceste instalatii sa se execute in cablu de tip CYAbYF, fie montate aparent, fie ingropate in pamant.

Daca se alege varianta ingroparii, trebuie respectate prevederile PE 107, STAS 8591/1-91. Adancimea minima de pozare este de 70 cm, iar sapatura se realizeaza manual. In sant se monteaza garduri de sustinere a pamantului, iar solul excavat se indeparteaza, pentru a nu cadea accidental in groapa.

Pentru asigurarea protectiei impotriva umezelii se vor monta cutii terminale si mansoane, dar nu mai mult de 4 bucati la 1 km de linie noua. Atentie! In subsoluri si incaperi tehnologice nu se realizeaza mansoane!

Mansoanele de legatura au rolul de a asigura continuitatea desavarsita a conductoarelor, mantalei de protectie, nivelul de izolatie si protectia mecanica similara cu aceea a cablului. Ele vor fi prevazute cu etichete de identificare.

Razele minime de curbura a cablurilor sunt, de regula, indicate de producatorul sau furnizorul cablului. Daca aceste informatii lipsesc, se va consulta PE 107.

Este nerecomandabila suprapunerea cablurilor, in primul rand din cauza ingreunarii interventiilor ulterioare.

Tuburile de protectie trebuie sa fie suficient de mari cat sa permita tragerea lesnicioasa a cablului, iar racordarea tuburilor intre ele se realizeaza etans.

Deasupra si dedesubtul tubului se pune cate un strat de 10 cm de nisip, peste cel superior asezandu-se folie sau un alt material impermeabil.

Daca in zona sunt si alte instalatii, este obligatorie pastrarea unei distante fata de acestea: 0.5 m fata de apa/canal, in plan orizontal, si 0.5 m fata de toate instalatiile, in plan vertical.

 

Specialistii de la Electric Max executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice exterioare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate.

Dintre cele mai importante instalatii electrice exterioare specialistii de la Electric Maxexecuta:

* Realizarea prizelor de impamantare;* Realizarea sistemelor de paratrasnet si a instalatiilor de captare;* Iluminat exterior (iluminat stradal si ambiental)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video