EDRU Cosmetics Afisari: 3364
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 1484
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Nicolae Titulescu, Nr.37, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0722638889; 0721241954; 0268330709
-------------------------
Web: Internet
  email: edrucosmetics@gmail.com
  site: www.contrastimpex.ro
www.e-cosmetics.ro


 
Sampon Revlon protectia culorii, 1000ml PY Pret: 75,92 RON
Detalii  video  

Eficienta gamei PRO YOU este sustinuta de formulele bazate pe extracte vegetale si ingrediente naturale ce respecta firul de par si care contribuie la repararea, infrumusetarea si vitalitatea acestuia. PRO YOU ofera formule concentrate, ce permit un randament ridicat in folosirea lor in saloanele de infrumusetare, prin utilizarea unor cantitati mici de produs. Prin eficienta utilizarii acestor produse cu randament crescut, cu un raport calitate-pret extraordinar, creste rentabilitatea salonului.

Sampon profesional Revlon de protectie a culorii

Sampon ce protejeaza culoarea parului, prin extractul natural de Ginkgo Biloba si prin filtrele solare de spectru larg UVA si UVB continute de formula sa.Actiune protectoare - filtrele sale solare (UVA si UVB) protejeaza parul de radiatiile solare, astfel evitandu-se pierderea intensitatii culorii.Actiune suava prelungita - ingredientele sale active de regenerare mentin intensitatea culorii, respectand structura firului de par.Protectie activa: extract de Ginkgo Bilboa + benzofenon.Hidratare activa: PCA sodic + pantenol.Alte principii active: aminoacizi de grau + celuloza cationica.

Important! Toate produsele din gama Revlon Professional din oferta noastra, sunt aceleasi care se vand in tari precum Germania, UK, Franta, Spania, Italia, etc. si nu sunt produse (localizat) special pentru Europa de Est.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video