Editura Tritonic, Bucuresti Afisari: 1855
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Edituri Vizitatori: 864
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Schitu Magureanu, Nr. 9, (Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, parter.),Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0752597132; 0722153444
-------------------------
Web: Internet
  email: editura@tritonic.ro; so_cojo@yahoo.ro
  site: www.tritonic.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

TRITONIC GRUP EDITORIAL isi priveste cititorul ca pe un prieten, incercand sa ii ofere fiecaruia o carte pe gustul sau. Colectiile Premium, Casmir, Albumele Andreei, LIT, SFFH (SF, Fantasy, Horror), Tritonic Junior, Thriller, Crime Scene, Comunicare-Media,  Istorie, EDU, SSS (Secretele Serviciilor Secrete) demonstreaza dinamismul editurii. Actualitatea titlurilor publicate si promovarea sustinuta a autorilor romani de valoare sunt trasaturi care au individualizat TRITONIC pe piata editoriala.

Editura e prezenta si in lumea on-line prin site-ul www.tritonic.ro si blogul www.tritonic.ro/blog, care iti ofera posibilitatea sa te „plimbi” printre colectiile din libraria virtuala, sa ne cunosti pe noi, tritonicii si sa afli mai multe despre autorii, cartile noastre si evenimentele la care participam.

La inceputul anului 2009 am demarat campania „Cartea mai aproape de cititor”. Editura TRITONIC a fost mai aproape de cititorii sai atat prin vizitele organizate in principalele licee, universitati si biblioteci (din Bucuresti si din tara), cat si prin reducerile substantiale oferite la toate targurile, expozitiile si proiectele la care a participat: 50% pentru cartile mai vechi de un an, 20-30% pentru titlurile noi, dar si carti la 3, 5, 10 RON!

Toate acestea au in spate pasiunea unei echipe tinere, motivata de dragostea publicului pentru carte si de dorinta de a ajuta la construirea unei piete editoriale puternice si serioase. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video