Eco Tank, Brasov - Statii de epurare Afisari: 518
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii sanitare (canalizare, contorizare) Vizitatori: 264
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Livezilor , Nr.18, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0728032555 ; 0741198554; 0368819632
-------------------------
Web: Internet
  email: office@statii-de-epurare.ro; ecotankromania@gmail.com
  site: www.statii-de-epurare.ro

 
Statii de epurare  
Detalii  video  

Statiile "ECO TANK " functioneaza prin epurare biologica cu namol activ. Statiile, asa cum sunt concepute elimina deversarea de substante periculoase pentru fauna si flora acvatica, dar si pentru mediu in general, prin eliminarea produsilor nedoriti din metabolismul bacterian, produsi care pot fi toxici si care duc la colorarea apei.

Gratie reactorul biologic cu alimentare secventiala SBR, noua tehnologie in domeniul epurarilor si deoarece statiile de epurare ECOTANK SBR sunt automatizate, calitatea efluentului nu va mai depinde de fluctuatiile de debit, noul sistem putand face posibila oricand ajustarea si reglarea tuturor parametrilor procesului de epurare, datorita mini-computerului cu care este dotata, asigurand astfel o calitate cat mai buna a efluentului care permite evacuarea acestuia in orice emisar.

Intreg completul este total automatizat, epurarea efectuindu-se treptat in cele trei compartimente ale statiilor, dupa cum urmeaza:

  • La patrunderea apelor reziduale in primul compartiment care functioneaza in regim deficitar de oxigen are loc o prima biodegradare a substantelor organice si a anumitor substante anorganice, cu ajutorul bacteriilor.
  • In continuare apele reziduale patrund in compartimentul destinat epurarii biologice aerobe care functioneaza pe principiul amestecului complet. Cantitatea de namol biologic si timpii de stationare sunt calculati de specialistii societatii noastre astfel incat sa se realizeze parametrii de epurare ceruti de legislatia in vigoare. Oxigenarea apelor se realizeaza prin barbotarea aerului cu ajutorul ventilatoarelor adecvate.
  • Apele epurate biologic patrund in compartimentul decantor care este astfel conceput incat asigura concomitent o filtrare a acestora, namolul biologic recirculandu-se in interiorul sistemului. Prin aceasta recirculare a namolului, practic vidanjarea nu mai trebuie facuta anual ci la intervale mai mari de timp, costurile de expuatare fiind astfel forte reduse. Dupa operatiunea de decantare si filtrare, apele sunt evacuate in emisar.
  • Intregul sistem este automatizat, functioneaza gravitational, energia electrica fiind consumata doar pentru aerarea apelor.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video