Dren Company Bucuresti - Service autorizat sisteme de curatenie Kirby Afisari: 2010
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 867
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Frederic Chopin, nr. 28, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0372070300
-------------------------
Web: Internet
  email: contactkirby@kirby.ro
  site: www.kirby.ro

 
Produse de curăţenie  
Detalii  video  

Puteţi reduce expunerea Dvs.la alergenii din casă folosind Sacii de Filtrare, şampoanele fabricate special pentru acest lucru, protectoare ale covoarelor şi spray-ul de control al alergenilor. Folosind Produsele de Reducere a Alergenilor, se va reduce considerabil expunerea Dvs. la alergenii din interior, rezultatul fiind o casă mai sigură şi o familie mai fericită.

Produse de Curăţat

Chiar dacă în casa Dvs.aveÅ£i praf, nisip, bacterii, alergeni, pete sau mirosuri persistente, Compania Kirby are un produs special fabricat pentru a întîmpina cerinÅ£ele Dvs.cele mai exigente. Linia noastră completă de Produse pentru ÎntreÅ£inerea Curăţeniei atacă aceste probleme de curăţenie ale covoarelor Dvs., ale mobilierului tapiÅ£at, ale accesoriilor ÅŸi ale altor zone greu accesibile. Toate Produsele noastre de ÎntreÅ£inere a Curăţeniei sînt biodegradabile ÅŸi sînt fabricate conform standardelor pentru care sistemul nostru de curăţenie este cunoscut.

Consumabile ÅŸi Piese de Schimb Kirby

ProtejaÅ£i-vă investiÅ£ia ÅŸi feriÅ£i-vă sistemul Kirby de slabele performanÅ£e prin folosirea pieselor de schimb ÅŸi a consumabilelor patentate Kirby, cum ar fi: saci de hîrtie, curea de antrenare, sac exterior, cordon de alimentare, ÅŸi accesoriile speciale. Dacă piesele pe care le folosiÅ£i nu sînt patentate Kirby atunci nu veÅ£i beneficia de Calitatea Kirby.

Pentru comenzi şi detalii, contactaţi-ne:

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video