Doralnic Grup - Case din busteni si mobilier de gradina Suceava Afisari: 7424
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 2849
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Comuna Cosna, Nr 187, Vatra Dornei, judetul Suceava
-------------------------
Phone: Telefon
  0753870509
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@doralnic.ro
  site: www.doralnic.ro

 
Case din busteni  
Detalii  video  

casa din busteni prelucrata manual de Doralnic Grup, nu reprezinta doar o optiune unica pentru cumparatori; aceasta ofera, de asemenea, o invitatie la stilul rustic si maiestrie superioara.Expertii in arhitectura ai Doralnic Grup, vor depasi cu siguranta, toate asteptarile dumneavoastra.Produsele noastre: case din lemn rotundcase din busteni saucabane din barne, sunt perfecte din punct de vedere tehnic si estetic. In realizarea caselor folosim unul dintre cei mai maiestuosi arbori ai naturii: busteanul.Casele din lemn rotund prelucrate manual de constructorii si arhitectii nostri iscusiti, sunt renumite pentru tamplaria de neegalat de care beneficiaza. In plus, avem un inventar impresionant de materie prima, pentru a va asigura intotdeauna ca suntem in masura sa oferim tipul de casa din lemn rotund, potrivit cu specificatiile dumneavoastra.

 

In lumea constructorilor de astazi, se fac eforturi mari pentru a oferi cel mai bun spatiu ecologic, modern si echipat profesional pentru a trai. Oamenii isi doresc intotdeauna cele mai bune produse, de calitate deosebita, cele care au fost create pentru ei, ecologice, profesionale si autentice.Modul in care noi proiectam si construim casele din lemn, tinand cont de fiecare detaliu meticulos, fac parte din atuurile care ne recomanda.Constructorii si designerii nostri pun accent pe supravegherea fiecarui detaliu: de la faza de proiectare a casei din lemn, pana laconstructie. O casa de lemn astfel realizata, va rezista testului timpului si va ramane o locuinta durabila pentru multe generatii si secole de acum incolo.

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video