Dr. Bulgaru Daniela Cristiana, Cabinet medical Bucuresti Afisari: 231
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Acupunctura Vizitatori: 1722
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Basarabia, nr. 19 (P-ta Muncii), sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726127718
-------------------------
Web: Internet
  email: cristianadrk@yahoo.com
  site:

 
Acupunctura  
Detalii  video  

La tratamentul prin acupunctură se obţin foarte bune rezultate într-o gamă largă de afecţiuni, cum sunt:-afecţiuni musculo-scheletale: reumatisme, contracturi, traumatisme, contuzii, hematoame, crize de lumbago-spondiloză, artroze.

 

ATENŢIE: afecţiunile discurilor intervertebrale trebuie evaluate neurologic obligatoriu. -afecţiuni O.R.L., pareze faciale-tulburări de ciclu menstrual şi unele afecţiuni ginecologice, afecţiuni de tract urinar-cefalee migrenoasă, alergii, variaţii ale tensiunii arteriale, oboseală cronică, insomnii-in asociere cu alte masuri si metode de tratament este utila in combaterea obezitatii prin stimularea metabolismului.      

 

Medicii chinezi au raportat succese notabile şi în tratarea encefalopatiilor infantile şi a diabetului prin acupunctură. Practic, cu excepţia cancerului, a bolilor în fază terminală, a HIV SIDA şi a TBC, toate bolile pot beneficia în diverse grade, de tratament prin acupunctură.      

 

Acupunctura se poate practica şi pe zone reflexogene - urechi, palme. Pe pavilionul urechii se află proiecţia întregului organism uman în poziţie fetală, cu capul în jos, aşa cum stă fătul în uter în ultima perioadă a sarcinii, fiecare organ intern putând fi stimulat prin înţeparea zonei corespunzătoare de pe ureche.

 

Se pot obţine indicii importante despre organele afectate printr-o inspectare atentă a urechii, pe suprafaţa acesteia apărând modificări de culoare sau/şi de consistenţă şi, bineînţeles, durere la apăsare. Punctele active de pe suprafaţa urechii pot fi stimulate prin înţepare cu ace de acupunctură sau prin presiune aplicată cu instrumente adecvate.

 
 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video