Cabinet Medical Dr. Constantinescu Stomatologie Generala Afisari: 796
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 408
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Pta Natiunile Unite, nr. 3-5, bl. B2, sc. B, et. 2, ap. 38, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722913036
-------------------------
Web: Internet
  email: ctinescu@hotmail.com
  site: www.dentist.com.ro

 
Implante dentare  
Detalii  video  

Un implant dentar este un dispozitiv asemanător unui șurub care se introduce chirurgical în creasta osoasa alveolară.

Spre deosebire de o punte dentară clasică, folosirea unei punți sprijinită pe implante pentru a înlocui dinții lipsă oferă marele avantaj de a nu necesita șlefuirea (pilirea) dinților naturali vecini. Implantele dentare pot înlocui dinți lipsă fără a utiliza dinții naturali restanți pentru sprijin.

 

Comparativ cu o proteză totală clasică sprijinită pe gingie, o proteză sprijinită pe implante asigură o eficiență masticatorie mult mai bună. 

 

În urma extracției unui dinte dispare stimularea osului alveolar, fapt ce determină atrofia osoasă. Purtarea unei proteze mobile care nu se mai adaptează bine grabește rezorbția crestei alveolare. Atrofia osoasă continuă, timp îndelungat, face din ce în ce mai dificilă purtarea protezelor mobile și de asemenea îngreunează tratamentul cu ajutorul implantelor. Pe măsură ce se produce rezorbția nu mai rămane os suficient pentru a introduce implantele. Cel mai important motiv pentru care se alege tratamentul cu implante dentare pentru a înlocui dinții lipsă este menținerea volumului osului alveolar. Un implant dentar, la fel ca un dinte natural sănătos, stimulează osul alveolar și îi împiedică rezorbția.

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video