Divan, Restaurant - Bucuresti Afisari: 379
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 241
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Barbu Vacarescu, Nr.241A, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0316404450
-------------------------
Web: Internet
  email: divanbv@divanbrands.ro
  site: www.thedivan.ro

 
Despre noi  
Detalii  

Divan nu este doar un restaurant, un lounge sau o cafenea! Este un loc unde oamenii se adună ca să se cunoască, să povestească, să împartă: din experiențele lor, din lucrurile personale, din farfuria lor cu mancare diferita de a ta. E un loc magic, creat dintr-un melanj între tradiție și modern, între Turcia actuală, zgomotoasă, agitată și Turcia tradițională, plină de povești și înțelepciune.La Divan, totul este făcut pe acest principiu, al reuniunii celor două Turcii.Deci, dragul nostru mesean, bucură-te de bucatele tradiționale turcești, dar lasă-te fermecat și de coctail-urile efervescente găsite special de noi în călătoriile din Istanbul-ul cosmopolit

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Ardei gras  |  Carne tocata  |  Carne oaie  |  Carne proaspata  |  Carne tocata  |  Cereale cu legume  |  Crema de legume   |  Crema linte  |  Deserturi  |  Dulceata trandafiri  |  Fistic  |  Fructe mare  |  Gratar pe carbuni  |  Imperiului otoman  |  Ingrediente brutarie  |  Kebab  |  Mancare gatita  |  Mancare gatita in casa  |  Mancare legume  |  Paine casa  |  Peste gratar  |  Preparate gratar  |  Preparate la gratar  |  Preparate peste  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 1  |  Restaurante sector 3  |  Salata de rosii  |  Specialitati carne  |  Supa crema  |  Supa de legume  |  Supa de linte   |  Supa legume  |  Trandafiri   |  Vase cuptor  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.