Divan, Restaurant - Bucuresti Afisari: 378
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 240
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Barbu Vacarescu, Nr.241A, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0316404450
-------------------------
Web: Internet
  email: divanbv@divanbrands.ro
  site: www.thedivan.ro

 
Supe  
Detalii  

De secole, supa este nelipsita din ritualul turcesc de a lua masa impreuna cu prietenii ori familia. Este firesc, pe langa mangaierea calda pe care o aduc unei mese, ciorbele turcesti sunt deosebit de gustoase, fiind mixturi ingenioase de cereale, legume si condimente. Incearca supa zilei si te vei convinge ca este ceva special! Cat despre Ezogelin, este clasică în bucataria turceasca, fiind mai degraba o supa-crema, preparata din bulgur şi linte rosie. Ce este bulgurul? Bulgurul este grau zdrobit, cu o granulatie mai mare decat cuscusul ai grisul și crede-ne merge de minune cu lintea rosie. Bine, bine, nu ne crede pe noi, doar incearca aceasta fantastica supa si o sa ne dai dreptate!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Ardei gras  |  Carne tocata  |  Carne oaie  |  Carne proaspata  |  Carne tocata  |  Cereale cu legume  |  Crema de legume   |  Crema linte  |  Deserturi  |  Dulceata trandafiri  |  Fistic  |  Fructe mare  |  Gratar pe carbuni  |  Imperiului otoman  |  Ingrediente brutarie  |  Kebab  |  Mancare gatita  |  Mancare gatita in casa  |  Mancare legume  |  Paine casa  |  Peste gratar  |  Preparate gratar  |  Preparate la gratar  |  Preparate peste  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 1  |  Restaurante sector 3  |  Salata de rosii  |  Specialitati carne  |  Supa crema  |  Supa de legume  |  Supa de linte   |  Supa legume  |  Trandafiri   |  Vase cuptor  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.