Directia Generala Anticoruptie Afisari: 2618
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Ministere si institutii de interes public Vizitatori: 1148
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Oltenitei, nr. 390 A, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213322654; 0213653509; 0800806806
-------------------------
Web: Internet
  email: relpub.dga@mai.gov.ro; dga_interne@yahoo.com
  site: www.mai-dga.ro

 
Declaratia de principii  
Detalii  

Direcţia Generală Anticorupţie a fost înfiinţată în baza Legii nr.161/2005 şi este structura specializată a Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.

Crearea acestei Direcţii a fost susţinută de către Uniunea Europeană, prin acordarea de asistenţă din partea unor specialişti din Marea Britanie şi Spania.

Obiectivul său este acela de a preveni şi combate faptele de corupţie în care pot fi implicaţi funcţionarii Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Direcţia Generală Anticorupţie va stabili relaţii de cooperare cu organismele publice şi private care au misiunea de a preveni şi combate corupţia în societatea românească.

 

Personalul propriu îşi va desfăşura activitatea în conformitate cu prevederile legale interne şi internaţionale la care România este parte, respectând cu stricteţe principiile obiectivităţii, confidenţialitătii şi imparţialităţii, dar şi drepturile şi libertăţile omului, în desfăşurarea investigaţiilor.

Acestea vor avea un profund caracter ofensiv, de anticipare şi identificare a vulnerabilităţilor şi factorilor de risc, urmărind îndepartarea acestora, în vederea oferirii de către personalul M.A.I. a unui serviciu public de calitate, neviciat de fapte de corupţie.

Direcţia Generală Anticorupţie va promova, în activitatea pe care o desfăşoară, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al Ministerului Administraţiei şi Internelor

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Coruptie sector public  |  Directia generala anticoruptie  |  Domeniul apararea drepturilor omului  |  Ministerul administratiei internelor  |  Protectia drepturilor omului constitutie  |  Specialisti administratie publica  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.