Savemob Restoration - Reconditionare mobila si obiecte de arta, Bucuresti Afisari: 3068
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Obiecte de arta (restaurari) Vizitatori: 1298
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd Timisoara, Nr. 104 E, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727829481; 0730238240
-------------------------
Web: Internet
  email: office@savemob.ro
  site: www.savemob.ro

 
Restaurare mobila stil  
Detalii  video  

Esti un iubitor impatimit al mobilierului vechi, deoarece acesta este mult mai elegant si, tie personal, iti da senzatia de intoarcere in timp, gustand si simtind cate putin din vremurile pe care le-au trait si iubit si alte perioade? Nu vrei sa renunti nici in ruptul capului la aceasta pasiune a ta, care s-a transformat in colectionarea de mobilier cu stil, stil vintage am putea spune, caci tot ce este din alte timpuri decat cel prezent imbraca denumirea de retro. Insa acest stil sau curent este la moda  si in anul 2017, astfel incat daca vrei sa-i impresionezi pe toti cei care-ti vor calca pragul casei, nu renunta la piesele tale de mobilier cu stil.

 

Problema care intervine in acest caz este faptul ca mobila are nevoie de restaurare. Trecerea timpului si-a lasat amprenta si asupra ei si i-a stirbit din stralucirea initiala. Trebuie sa stii ca doar un specialist in acest domeniu se poate ocupa asa cum se cuvine de lucrarea de restaurare a unei mobile cu stil.

Vorbim de un adevarat artist, caci restaurarea si reconditionarea mobilei inseamna arta si doar putini din cei multi sunt capabili sa o realizeze.

 

Daca esti in cautarea unui adevarat specialist in domeniu, SaveMob este exact echipa de care ai nevoie. Am luat nastere in Bucuresti si exista pe piata din Romania de mai bine de 23 de ani, ceea ce spune foarte multe despre priceperea si indemanarea cu care firma isi duce la bun sfarsit fiecare lucrare.

 

Echipa SaveMob se ocupa atat de reconditionare, cat si de restaurare, de la mobila veche si pana la mobilier biseriesc sau obiecte din lemn, aur, argint sau alte metale.

Fie ca este vorba de reconditionare sau de restaurare, SaveMob stie ca functionalitatea unui obiect este esentiala si de aceea se concentreaza pe aceasta.  De asemenea,  si partea estetica joaca si ea un rol important si, fie ca pastreaza forma initiala, fie ca aduce modificari, mobila trebuie sa placa proprietarului care a apelat la reconditionarea ei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video